Pozdrav svima koliko Vas ima.
Ja kao sasvim NOVI akvarist i kao osoba koja nikad nije imala nikakve veze sa tim moram priznat da sam gurnuo ( ne ruku ) nego i samoga sebe u vatru. Naime prije tjedan dana sam dobio komplet ( akvarij 300l, inventar(ribice cca100 kom različitih sorti, uglavnom živorotke),2 panja mangrova,pumpu,grijač,filtere manji unutarnji i veći vanjski,stalak,.....) Čitajući postove koje ste ostavili skupljam znanje i za sad se veselim što nemam problema. Čak naprotiv, u svim početničkim upitnicima u mojoj glavi, šta i kako preživjeti do sutra, u utorak što mi je bio 5 dan postadoh vlasnik 12 malih gupića koje mi je podarila jedana ženkica. Naprosto me sve to oduševilo i dalo mi volju da svojim ribicama omogućim što bolje uvijete i da su one zadovoljne.Zato svim novopečenim akvaristima želim puno uspjeha kao što imam ja u startu i neka me niko niš ne pita jer ja niš ne znam samo čitam po internetu što piše i poštujem upute.
Kad malo narastem(na forumu)stavit ću i slike. Za sad toliko. Pozdrav i tipkamo se ako ću imati problema.