nadam se da si dobro proucila soljenje jer neke ribe poput corya,puzica,ancistrusa i drugih cistaca ne trpe sol a nisam siguran za bothie(nadam se da ce neki iskusniji ovo bolje komentirati:o
samo nemoj nikud zuriti i bez panike 
i daj sad dok cekas iako si to trebala odmah napraviti,napisi osnovne podatke o akvariju radi drugih clanova koji ti jos mogu savjetovati u vezi ljecenja.link od posta-https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=29767.0
nemoj paliti rsvjetu jos barem dva dana nece im biti nista(ko u prirodi kisni i tmurni dani)
Bok maliapostole!
evo stanje je puno bolje...gotovo da je sve nestalo!
soljenje sam provjerila, a i što se toga tiče-toliko malo je stavljam od straha da neko od žitelja ne krepucne da mislim da se to ni ne osjeća...
podatke ću kopirati sa teme o uređenju da ne moram opet sve ispočetka ( jer taj dio obično muž pamti, a moje je sva ostala briga i timarenje)
evo me nazad čim kopiram...
OSNOVNI PODACI :
akvarijum je zapremine 240 l, design Wave, a vodu pročišćavaju dva filtera Tetra- tec EX700...
svakih par dana dodajem 4ml CO2 i jednom tjedno mijenjan 1/3 vode destiliranom...
gnojivo tekuće kad se sjetim...
Podloga: šljunak krupni ( 3 mm) i sitni (1 mm),
vulkanit, supstrat od tetre, te sitan pijesak iz jedne morske lagune -gornji sloj.
aksesorajz:
kamenje jarunsko,
grane ružina i lozina
panj- mangrow
Živad :
3 bothie ( najdraže, sve ti spavaju jedna uz drugu) -najveća duga 15 cm, a najmanja 5 cm
1 bikolor ( lud ko šiba)
neonke- jato od 18 kom
kardinali 10 kom
flying foks 4 kom
barbusi 5 kom
trihogasteri 2 kom
puž jabučar Joško
čistač -onaj kaj naraste i pola metra u odličnim uvjetima!
hortikultura :
limunska trava uskolisna
hrpetina anubiusa
crveni lotus
hemigraphis exotica-podvalili mi terarijsku biljku, a možda ne usahne prebrzo
cryptocoryne brown
cladophora aegrap...što god-ona slatka kugla od algice
i meni najdraža christmas moss!
ne znam...vjerovatno sam još nešto ispustila