Nekom čiči od 80 godina, koji se žalio da nekako u zadnje vreme ne može kao pre, tražili da donese uzorak sperme...
Sutradan čiča preda praznu teglu. Pite doktor šta bi, kaže čiče "paz' 'vako, doktore - prvo sam probao desnom rukom, pa levom, pa sa obe, al' ne ide pa ne ide. Onda probala žena, jednom, drugom, obema, pa zubima, pa bez zube, a ja, ne ide. Čak smo zvali i komšinicu pored nas, i ona je probala to sve, i ruke i zube i između kolena i ništa".
Doktor, šokiran - "Zvali ste i komšinicu!?"
- Da, i ne ide pa ne ide, nikako nismo uspeli da otvorimo teglicu.
------------------------------------------
Mujo i Haso točili gorivo i plaćaju na kasi
iznad koje krupnim slovim piše:
NAGRADNA IGRA - GLAVNA PREMIJA BESPLATAN SEX
Pita Haso kako moežmo sudjelovati?
Ja zamislim jedan broj a vi pokušajte pogoditi kaže radnik
HASO: 5
RADNIK: Ne, 4
HASO: 8
RADNIK: Ne, 6
Razočaran Haso kaže Muji: Bolan Mujo u ovoj igri mi nešto
smrdi, mislim da oni to namještaju
MUJO: Ma kakvi ba Haso, moja Fata je već dva-put dobila!
-------------------------
Na poslu, uz kafu, razgovaraju dvije koleginice:
- Kako je bilo sinoć?
- Katastrofa od seksa... Muž došao s posla, u 3 minuta pojeo ručak, onda četiri minute sexa i minut kasnije je zaspao. A kod tebe?
- Kod mene fantazija. Muž došao kući, poveo me na ukusnu romantičnu večeru, posle smo šetali sat vremena do kuće, onda svijeće, sat predigre, pola sata fantastičnog seksa, a na kraju, zamisli, sat vremena smo razgovarali. Bajka!
Nekako u isto vrijeme razgovaraju uz pivo dvojica kolega:
- Kako je bilo sinoć?
- Super! Dođem kući, ručak na stolu, pojeo sam, po*ebao ženu i zaspao. A kod tebe?
- Ma katastrofa... Dođem kući, nema struje, jer sam zaboravio da platim račun, pa sam morao onu moju da vodim na večeru. Hrana kao neka fina, daju ti jedan brabonjak na ogroman tanjir, okolo našaraju neke gluposti, a bilo je tako skupo da nisam imao para da se vratimo taksijem, pa sam morao sat da pješačim do kuće. Dođem tamo, naravno nema struje, pa sam opet morao da palim proklete svijeće. Bio sam tako bijesan da mi je trebalo sat vremena da se digne, a posle nisam mogao pola sata da svršim. I bio sam tako bijesan da još sat nisam mogao da zaspim! Propast!
----------------------
spusti se crnogorac s lovćena na more,malo kupanja pa navečer u disko
pleše s curom i nakon nekog vremena joj kaže
-stara ,tebi smrdi iz usta
-budalo seljačka i ako smrdi ne kaže se tako nego gospođice vi sigurno imate plombicu pa vam je malo popustila i osijeti se neugodan zadah
ode on s drugom curom i nakon nekog vremena reče...gospođice vi sigurno imate plombicu pa vam je malo popustila i osijeti se neugodan zadah
-stari moj ja ti imam most
-e vala ti se netko usro ispod njega