A ne citate brate rekao sam mu da nabaci manje ribe, stim da ima vremena da radi na "vecem Akvariju", dok malci narastu imat ce dovoljno vremena da napravi ne jedan nego tri Akvarija..ako misli Malawi.. nemoguce je imati jedan akvarij i tu stati, zar nije tako

bar ja tako mislim i tako mi se nametnulo samo od sebe..pa tamam da stavi dvije ribe sta ce biti kada mu dodju mrjestovi, gdje ce sa ribama. Ako ce imati kome da pokloni ili da proda onda je to ok.
Ja bih ipak malo usarenio Tank..a sada je sve na kolegi sta ce i kako ima vala prijedloga pa neka izvuce nesto korisno iz sve ove price ipak ce on sam uskladiti svoj Tank, ja mislim da za Malawi nema svrhe raditi nista ispod 300 lit. ja sad trenutno imam od nekih 220 litara vode i nemogu reci da sam zadovoljan, zbog toga sto su neke ribe vec velike za ovaj tank, a zao mi ih je sada prodavat ili davat nekome, tako da moram praviti veci i odgovarajuci Akvarij za njih.
A isto tako da kazem sa svakom stijenom koja se ubaci u Akvarij oduzima se zapremina posude tako da se smanjuje litraza vode a mbune traze dosta kamena. Ja nemogu zamisliti akvarij od 160lit sa 7 riba naravno koje bi imale dosta stijena na raspolaganju i prostora za teritorijalnost,e sada je pitanje koliko je akvarista zadovoljan sa takvim Akvarijem koji ce na ocigled imati dosta supljeg prostora.