Ja bih rekao da je uzrok uginuću loša kvaliteta vode.
Naime filter koji se vidi na slici premalen je za kvalitetnu filtraciju akvarijske vode a ako je povišena temperatura vode, prerijetka zamjena vode te loša cirkulacija iste akvarijem (razne prepreke, pečine i dr.) te manjak kisika posebice na dnu akvarija (nedovoljno biljaka i nemaš kamen za aeraciju (dodavanje kisika) a otvor na filteru nije namješten na površinu da mreška istu i otapa kisik iz zraka). Uz navedeno vjerojatno si i hranio ribe više nego je to potrebno pa su ostaci hrane trunuli te dodatno stvarali povečane vrijednosti amonijaka i njegovih nusprodukata...
Da napomenem, ovo sam vidio samo iz fotografije akvarija i možda nije točno sve što sam napisao ali savjetovao bih ti slijedeće:
1. Nabavi novi filter (vanjski i s većom filtracijskom moči)
2. Posadi više biljka ili ubaci kamen za aeraciju s pumpicom
3. spusti temperaturu vode na 26C
4. redovito mijenjaj vodu svakih 15 dana po 25%
5. povremeno u vodu dodaj vitamine
6. ribe hraniti ujutro i naveće po malo (toliko koliko pojedu za nekoliko minuta) te obavezno jedan dan u tjednu potpuni post
7. Redovito u vodu dodavaj Easy Life FFM
daj mi molim te objasni kako ti znas da je to premali filter na tu kolicinu vode (meni izgleda dovoljno velik naspram velicine akvarija) mislim jedino ako ti prepoznajes koje je to marke i jacine filter pa daj mi molim te reci jer me bas zanima koji je!?
i kad covjeku vec postavljamo dijagnozu naspram slike pa onda bi mu se trebalo i reci da su cory ustvari jatne ribe koje se nebi trebale drzati ispod šest primjeraka iste vrste zato jer su jako druzeljubivi. 
Poštovani kolega
šifra100, kao prvo, odgovaram da jednostavno znam da je filter premali jer je zaista premali (vidi se na slici), naime uvijek je poželjno da je što veća unutrašnja površina filtera u koji može stati što veča površina filter materijala u koji se nastanjuju korisne bakterije i neutraliziraju amonijak, nitrate i nitrite.
Ja na 250 litara imam vanjski filter površine 8 litara a bilo bi bolje da je još veći a ovaj filter Atman 881 ima maksimalno 2 do 3 litre unutrašnje površine što je jednostavno premalena površina za neutralizaciju amonijaka, nitrata i nitrita... Dio ovih produkata nastalih od fecesa i ostataka hrane korisne bakterije prevedu iz amonijaka u manje štetne kemijske spojeve (nitrate i nitrite) ali pošto nema biljaka da iste iskoriste za svoj rast oni se nakupljaju u jamicama, između šljunka, u pećinama i dr. te ako je KH i GH visok tada su ti spojevi jako otrovni a najbrže otruju ribe dna koje traže hranu kopajući po kamenju...
Drugi odgovor kolegi šifra100 ja članu foruma nisam postavio nikakvu dijegnozu (kako ste vi kazali), već sam temeljem onoga što sam vidio i temeljem zamolbe kolege dao savjet što napraviti da se isto u buduće ne događa...
Treće, kolega šifra100, član "majmunsko", vrlo dobro zna da su corydorasi jatne ribe pa mu to nisam trebao savjetovati...
Sukladno navedenom, zaista ne znam koja je bila vaša namjera kolega sifra100... Ja vas molim da u buduće kolegama sa foruma pomažete svojim savjetima a ne pretpostavkama, sumljama, neargumentiranim kritikama i ostalim...
Kolega "majmunsko" poslušajte savjete kolege "Cige" i moje te slobodno pitajte sve što vas zanima i na pp i preko foruma, poštovanje.