Srpanj 18, 2025, 23:57:20 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: HEELP  (Posjeta: 8668 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bruce

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 45
HEELP
« u: Listopad 07, 2009, 11:54:05 prijepodne »
Evo me opet.pozdrav svim forumašima.
 skužija san da akvarij ne triba trpat svin i svačin i 'jasno' da je malo veći, al da podlogu nesmin ZAJ....
Novi san u ovom pa se pomalo informiram Hvala na uputama! usput rečeno.
Sad je ostala samo jedna "mala" stvarčica triban nagovorit bolju polovicu, ma ne sebe, ŽENU da mi ga kupi HEHE     
:icon-money:.

E tu uskačete Vi dragi moji koji ste me navukli na ovaj hoby, ajmo nagovarajte je ne mogu sam ja.            :zagrljaj:                 mene je struh hehehe

Unaprijed HVALA na trudu.
I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED.

Offline majstor76

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Kutina
Odg: HEELP
« Odgovori #1 u: Listopad 07, 2009, 12:23:28 poslijepodne »
Gledajuci moje ozenjene kolege, mislim da je dobra stara laz jos uvijek najbolja:

"Mislis na ovu sivu kutiju gdje pise ehajm elektrik? Spustio sam cijenu na 200 kuna al mislim da sam mogao jos i nize, tip je bio ocajan da proda."

Offline Striček Matija

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Listopad 07, 2009, 12:25:48 poslijepodne »
 :D :D :D :D :up:

Offline 985plavi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
    • Facebook profil
« Odgovori #3 u: Listopad 07, 2009, 12:28:57 poslijepodne »
Kakav si ti to muškarac kada ti drugi moraju nagovarati ženu na kupnju nečega što će tebi činiti zadovoljstvo ( ha ha ha :D :klap:)

Ali u redu, ajdemo ovako, sutra je neradni dan pa ženu izvedi na Marjan u šetnju prirodom a potom u restoran na fini ručak (obavezno riba i fino vino), kada ju vino bude smekšalo, napravi tužan izraz lica i nemoj joj ništa govoriti dok te ona ne poćne tješiti a onda joj reci da te nešto jako muči ali nemoj reči što dok ne poludi od znatiželje. Tek tada joj reci slijedeće: Znaš draga ja tebe jako mnogo volim, ćak toliko da sam odlučio više vremena provoditi u kući i kraj tebe (ako namjeravaš akvarij smjestit u dnevnu sobu)... Kada žena pita pa zar si zbog toga tužan ti ćeš nastaviti: htio bih uljepšati dnevni boravak sa puno boja (aludiraš na akvarijsku rasvjetu i boju riba) i s puno prelijepiog bilja (jer žene vole biljke jaaaaako) ali za ovo mi treba tvoja podrška i pomoć...

E sada kada je vino pri kraju, a žena te već drži u svojem zagrljaju i miluje ti glavu, tek tada kažeš: želim naš dom ukrasiti jednim malim biljnim akvarijem koji bi koštao jako malo novca a nas bi zbližio i ukrasio bi nam životni prostor...

Prijatelju ako ovo ne upali platim ti piće kada dođem u Split pa ćemo se žaliti jedan drugom kako naše žene ne vole akvaristiku, sretno i pogledaj u svoj PP, pozdrav.

Offline sarita

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 49
« Odgovori #4 u: Listopad 07, 2009, 12:30:38 poslijepodne »
Moj muž voli imati sve naj za komp i neke pi*darije od alata i svaki put kad nekaj kupi kaže mi kako je bilo na akciji i da se to ne propušta.
Ja isto sve kupujem na akciji i naravno to napomenem. :D
Kod nas je kompromis na visokoj razini. ;)

Offline sarita

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 49
« Odgovori #5 u: Listopad 07, 2009, 12:33:11 poslijepodne »
plavi kaj ste preuredili dnevni boravak? :D :D :D

Offline cicovspu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • CiCo
« Odgovori #6 u: Listopad 07, 2009, 12:36:44 poslijepodne »
eto ja skoro pa obrnuti problem imam :) nemogu ju obuzdati - sad u garsonjeri već razmišljamo o 3 il 4 akvariju :)
Zaprešić / Vukovar / Križevci
Trigon190
Cayman 60

Offline 985plavi

• Punopravni član
    • Facebook profil
« Odgovori #7 u: Listopad 07, 2009, 12:38:56 poslijepodne »
plavi kaj ste preuredili dnevni boravak? :D :D :D

Eeeee.... moja Sarita neće žena ni čut da akvarij ide blizu dnevnog boravka ili blizu njenog vidokruga :'( :'( :'(

Žena ne voli akvarij pa ćak ne pomaže ni šoping, razni pokloni, ručkovi, večere, nakit.......... :'( :'( :'(

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #8 u: Listopad 07, 2009, 12:40:34 poslijepodne »
heheh...ja kupim, postavim i kad Poglavica primjeti pravim se blesava...i još budem (ako je on dobre volje) zločesta i optužim ga da niš ne vidi po kući jer "to je tu već par mjeseci"  :P :devil:

Offline Roni

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #9 u: Listopad 07, 2009, 12:41:43 poslijepodne »
Kakav si ti to muškarac kada ti drugi moraju nagovarati ženu na kupnju nečega što će tebi činiti zadovoljstvo ( ha ha ha :D :klap:)

Ali u redu, ajdemo ovako, sutra je neradni dan pa ženu izvedi na Marjan u šetnju prirodom a potom u restoran na fini ručak (obavezno riba i fino vino), kada ju vino bude smekšalo, napravi tužan izraz lica i nemoj joj ništa govoriti dok te ona ne poćne tješiti a onda joj reci da te nešto jako muči ali nemoj reči što dok ne poludi od znatiželje. Tek tada joj reci slijedeće: Znaš draga ja tebe jako mnogo volim, ćak toliko da sam odlučio više vremena provoditi u kući i kraj tebe (ako namjeravaš akvarij smjestit u dnevnu sobu)... Kada žena pita pa zar si zbog toga tužan ti ćeš nastaviti: htio bih uljepšati dnevni boravak sa puno boja (aludiraš na akvarijsku rasvjetu i boju riba) i s puno prelijepiog bilja (jer žene vole biljke jaaaaako) ali za ovo mi treba tvoja podrška i pomoć...

E sada kada je vino pri kraju, a žena te već drži u svojem zagrljaju i miluje ti glavu, tek tada kažeš: želim naš dom ukrasiti jednim malim biljnim akvarijem koji bi koštao jako malo novca a nas bi zbližio i ukrasio bi nam životni prostor...

Prijatelju ako ovo ne upali platim ti piće kada dođem u Split pa ćemo se žaliti jedan drugom kako naše žene ne vole akvaristiku, sretno i pogledaj u svoj PP, pozdrav.

Jedino što fali u ovom planu je što bi bilo idealno je da se u ovom restoranu nalazi neki veći akvarij (po mogućnosti morski) pa da odmah ona kaže kak je super ;)
http://www.roni-reef.com (nema više, recesija je)

Offline cicovspu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • CiCo
« Odgovori #10 u: Listopad 07, 2009, 12:45:17 poslijepodne »
heheh...ja kupim, postavim i kad Poglavica primjeti pravim se blesava...i još budem (ako je on dobre volje) zločesta i optužim ga da niš ne vidi po kući jer "to je tu već par mjeseci"  :P :devil:

:D :D :D
Zaprešić / Vukovar / Križevci
Trigon190
Cayman 60

Offline Bruce

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #11 u: Listopad 07, 2009, 12:47:12 poslijepodne »
Plavi svaka čast  :up: al oborija si i mene s nogu :D hehe
Točno to nam i treba za bnevni boravak. Al da uštedin na večeri hehe  :djavo: pokazat ću joj tvoj  post. al tura pića ide u svakom slučaju

Offline 985plavi

• Punopravni član
    • Facebook profil
« Odgovori #12 u: Listopad 07, 2009, 12:50:03 poslijepodne »

HaHaHA :D :D :D

Ovo je odlično i ja se pravim blesav i kupujem ko lud pa se broj riba, bilja i akvarija povećava ali moja je žena ekonomist pa voli prekontrolirati mjesećno izvješće mog tekućeg računa a onda spašavaj se ko može  :h035: :h050: :a010a: :doh: :a078: :cupakosu:

Offline ribica tina

• Punopravni član
  • Spol: Ženski  
  • big mama
« Odgovori #13 u: Listopad 07, 2009, 12:53:02 poslijepodne »
ha,šta da ti kažem....
6g braka sam govorila sa su ribe najgluplji ljubimci jer ih nemožeš mazit i češkat i da neću akvarij  :-[
(muž je patio za akvarijem)
onda sam m za jedan rođ kupila akv 80l,sredila ga....
a kako je bio sretan.......iha! :zagrljaj:
pa malo po malo....dođe 10g braka kupim akv od 250l..... :-[
pa još 2-3 akvarija usput,pa vrtno jezerce.....
koja zaraza... :-X :-X

(pripreme za  250l su bile....skidala sam slike najljepših akvarija sa neta koje sam mogla nać + brdo plavih(jer voli tu boju) ciklida.....tako da nemože reć da nema akvarij bez travurine  :D, poslala ga do juruparija po vodu...da malo pari oči...i,šta reć,uspjelo je  ;)

sada je on taj koji viče da nemam milosti jer ne vadim svaku trudnu ribu van.... :D

skini slike riba ,akvarija,biljki....nek pari oči i naglasi da može ONA odlučit koje joj se najviše sviđaju i da ćete te nabaviti  ;)
aj sretno! :up:

a,slične metode od babyboom imam i ja...i ne sam za akvarije....-"pa otkad je to tu....i ti to tek SADA vidiš??? :o ma,svaka ti čast! :(
3 pekmeze,5 akvarija, 1 vrtna fontana...i....MM-SKM

:heart:

Offline Bruce

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #14 u: Listopad 07, 2009, 12:54:05 poslijepodne »

Ka da gledan scenu iz svoje svakodnevnice hehe :D :D
Vi ka da imate kolektivan dogovor kako nas  :-X hehehe
 :a018k:

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #15 u: Listopad 07, 2009, 12:59:17 poslijepodne »
ja nisam dugo u braku, ali primjetio sam neke "Borg collective mind" osobine kod puno žena :diablolol: :D

Offline Bruce

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #16 u: Listopad 07, 2009, 13:00:37 poslijepodne »
kako molim  :n005:
ko da ih je isti čovik pravija hehehehe

Offline Annie_S

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 39
« Odgovori #17 u: Listopad 07, 2009, 13:03:08 poslijepodne »
Pretpostavljam da ti zena ko i xx% ljudi ima predožbu o akvarijima da su to samo kugle sa zlatnim ribicama. Pokazi joj kak sve to savrseno moze izgledati pa ju onda dalje obrađuj.

Offline Bruce

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #18 u: Listopad 07, 2009, 13:08:13 poslijepodne »
Pretpostavljam da ti zena ko i xx% ljudi ima predožbu o akvarijima da su to samo kugle sa zlatnim ribicama. Pokazi joj kak sve to savrseno moze izgledati pa ju onda dalje obrađuj.

Ma nije problem u tome. nego " Sve u svoje vrijeme " a ja akv. oću SAD I TOČKA :baby: HE

Offline Annie_S

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 39
« Odgovori #19 u: Listopad 07, 2009, 13:10:32 poslijepodne »
No, pa onda iscupaj nest povoljno iz oglasa, objasni joj koliko bi to kostalo da kupuje novo iz ducana, da je to jedinstvena prilika bla bla. Evo, ja sam ustedila 75% na svom npr.

Offline cann

• Moderator
  • Punopravni član
« Odgovori #20 u: Listopad 07, 2009, 13:12:05 poslijepodne »

Ma nije problem u tome. nego " Sve u svoje vrijeme " a ja akv. oću SAD I TOČKA :baby: HE

još jedan isti ko i ja ;)

ko da sebe gledam ja to hoću, moram to imat i gotovo, sad odmah il nikad  :D :D

kupi reci da si našo ovdje na forumu, sam reci koji misliš kupit, dogovorimo je ja stavim na oglase da prodajewm po tebi prihvatljivoj cijeni, reci ženi da si vidio akvarij i pokaži joj oglas, a ti nit za živu glavu ne odaj gdje si ga i kak i po kolko kupil  :up: :D

Offline Bruce

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #21 u: Listopad 07, 2009, 13:18:53 poslijepodne »

još jedan isti ko i ja ;)

ko da sebe gledam ja to hoću, moram to imat i gotovo, sad odmah il nikad  :D :D

kupi reci da si našo ovdje na forumu, sam reci koji misliš kupit, dogovorimo je ja stavim na oglase da prodajewm po tebi prihvatljivoj cijeni, reci ženi da si vidio akvarij i pokaži joj oglas, a ti nit za živu glavu ne odaj gdje si ga i kak i po kolko kupil  :up: :D

Dogovorti ćemo se ;) :klap:
To se traži tooo faco  :g050:

Offline cann

• Moderator
  • Punopravni član
« Odgovori #22 u: Listopad 07, 2009, 13:20:45 poslijepodne »
ma pitaj samo majstora u muljanju stvari za komp, audio tehniku, tehnikalija za akvarij i općenito tehnikalije, proš'o sam ja sve i svašta al ipak na kraju se čovjek oda kolko je kaj koštalo, jer više ne znaš di si kaj rekel

Offline Bruce

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #23 u: Listopad 07, 2009, 13:32:19 poslijepodne »
Biž te  :biker: provalila mi žena na forum sad san  :a010a: hehe

Offline cann

• Moderator
  • Punopravni član
« Odgovori #24 u: Listopad 07, 2009, 13:32:50 poslijepodne »
OPREZ : ak pokažeš ženi na oglasima postoji mogućnost da švrlja po forumu i da nađe ovu temu, što ti nikako ne bi bilo dobro, a još manje bi ti onda htio bit u koži  :D :D

onda jedino moli admine da ti obrišu ovu temu nakon kaj dogovorimo pojedinosti, he eto i na to sam mislil :) :up: