Srpanj 18, 2025, 18:48:39 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Hokej > Medveščak  (Posjeta: 14103 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Roni

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
Odg: Hokej > Medveščak
« Odgovori #100 u: Ožujak 19, 2010, 12:08:47 poslijepodne »
Evo, gotova je sezona i službeno  :'(

Pratim sport općenito već godinama, i bio sam na zbilja više stotina utakmica (nogomet, rukomet, košarka, vaterpolo, odbojka itd...) i naravno na hokeju još davnih dana.
I sad kad bi trebao biti pametniji i zreliji a ne neki klinac koji hoda po tekmama, mogu reći da me ovaj hokej uzeo skroz :)

Bila je to jedna predivna sezona, koja me oduševila još na ljeto prošle godine kad sam saznao da Medveščak igra u EBEL ligi. Liga je počela na moj rođendan i počela je u startu fantastično... pobjedama.
No ipak... realnost je bila da regularan tijek sezone završimo na zadnjim mjestima koje vode u doigravanje.
A doigravanje znate kako je završilo, izbacili smo apsolutne favorite i to na kraju ispada prilično uvjerljivo, i ušli u polufinale doigravanja... sama riječ POLUFINALE je za prvu sezonu i više nego što je većina ljudi očekivala. Nismo se nažalost plasirali u finale, pobijedila nas je ekipa Red Bulla koja ima 8 puta veći budžet od nas, kojoj je ovo 5 uzastopno finale, i u kojoj igra pola Austrijske reprezentacije. No što je tu je... ovo polufinale je možda i trenutno naša realnost a i to je da se kalendarski izrazim igranje ..."mjesec dana duže od očekivanja"

No ovo gore su više činjenice koje se odnose na rezultat, i da, naravno da je rezultat bitan no u ovoj priči postoji nešto puno više od samo "rezultata".

Ustvari sve ovo pišem iz nekog svog subjektivnog dojma, jer sam eto... pod dojmom još uvijek, a sad ako se nekom sviđa neka čita, a ako ne boli me đonson, ima drugih tema :)

Da se vratim na temu... dakle rezultat... po meni bitan ali kao što sam rekao ima jaaaako puuuuno onih dodatnih stvari zbog kojih smo puno nas tražili kartu više za Ledenu.

Sjećam se još dok me kao klinca stari vodio na tekme medveščaka, i pričao mi je o prošlim vremenima, i kako je to nekad bilo, i ja to tada možda i nisam shvaćao ali kad sam i sam doživio tu ludnicu znao sam o čemu bar približno priča. Njemu je to bilo posebno važno jer je kao klinac igrao za medveščak.
I htio sam samo jedno, otići s njim tj. nabavit karte i odvest ga na jednu bitnu tekmu Medveščaka. Prvi puta mi to nije uspjelo, jer smo otišli na tekmu usred sezone koju smo izgubili, za Šalatu i winter classic nisam uspio nabaviti kartu za njega, a on umjesto mene nije htio ići... ali drugi puta kad smo otišli je bio pun pogodak.
Nabavio sam 2 karte za odlučujuću, onu zadnju tekmu protiv Graza, otišli, i bilo je zbilja bolesno dobro, i kad smo kod rezultata 4:2 shvatili da smo u polufinalu vidio sam starog suznih očiju kako gleda prema ledu, veseli se ko klinac od 15 godina koji je stajao pored njega, skače i grli se kao i ostatak ekipe na tribini.

...i sad, ok naravno da je ovo patetična priča, možda samo meni bitna, ali podosta vjerno opisuje osjećaje kakve ljudi imaju na tribini. Jer još na prvoj tekmi u 9 mjesecu sam se šokirao kad smo u pauzi trećina otišli ispod tribine pušiti i piti pivu, pjevali ispod kao da je trenutno utakmica a ne pauza (pjevalo se i ispod u WC-u  :klap: )... a kad sam se vratio u dvoranu na početak druge vidio sam unutra masu starijih ljudi sa djecom, sinovima i unucima... i već tad su se mogle vidjeti "suze u očima" i znate one širom otvorene dječje oči kad klinci ne trepću i jedini pokret im je otvaranje usta :)... i sve ono po čemu se vidlo da je već tada povratak hokeja pun pogodak.

Dakle publike ima, publike koja će doći i slijedeće sezone, publike koja je pokupovala sve rekvizite u fan shopu (pred kojim je ali baš SVAKU tekmu 20 metarski red za kupnju), publike koja je napunila dvoranu u 96% utakmica (ukupno skoro 200 000 ljudi), publike koja je definitivno najglasnija i daleko najbolja u ligi, publika koja ide najviše na gostovanja, koja je kupila BAŠ SVE GODIŠNJE karte za slijedeću sezonu, publike zbog koje su izmišljali dodatna mjesta u dvorani i još puno stvari kojih se sad ni nemogu sjetiti.
Nije bilo nijednog incidenta u cijeloj sezoni i doigravanju (jedno bacanje papirnate trake od kase ne računam pod veći incident) i to bez obzira na količinu ispijene pive koja je alkoholna i koja se može piti bilo gdje u dvorani  ;)  Ne znam da li ste znali ali u utakmici protiv Graza su prvi puta prodavači u Ledenoj ostali baz pive, i to ne prvi puta u sezoni, nego kako sami kažu prvi puta u 20 godina koliko tamo prodaju pivu, a probajte se samo sjetiti kakva su događanja prošla kroz dom sportova :)

Igrači su oduševljeni, svi ovi čije im prezime završava na "ch" žele igrati za Hrvatsku reprezentaciju (a i još neki ameri i kanađani).
Kažu da nikad nisu igrali u tako složnoj ekipi, i da ovakvih navijača i buke nema nigdje, tj ima u NHL-u ali tamo su dvorane 3 puta veće... i baš ima izjava da se boji zamislit kako bi to izgledalo kad bi bila takva dvorana krcata ovim našim ljudima.
Dosta tih igrača će ostati nadam se (bar po najavama), i doći će još mlađi i jači igrači, i nadam se što više igrača naših korjena... jer sad se pročulo, i već neki sami zovu da bi igrali u Medveščaku  :klap:

I na kraju možda najbitnije od svega... škola hokeja je puna, samo u prvih par mjeseci se upisalo preko 40 djece u školu (sadašnje podatke ne znam), a i u drugim klubovima je povećan broj djece u školi hokeja, a rezultati toga će se vidjeti za par godina.

...malo sam se raspisao... onaj tko je uspio pročitati do kraja, hvala mu.

Svim igračima, vodstvu kluba, treneru i posebno navijačima jedan VELIKI VELIKI naklon do poda!!! Falit ćete!

Kao oproštaj od sezone i zahvala navijačima ovu nedjelju u 18:30-20:00 organizira se druženje u ledenoj, na ledu i oko leda, doslovno se radi o klizanju sa hokejašima. Ako netko može i hoće svakako preporučam, a mislim da bi to klincima bio poseban doživljaj.

Eto zasad toliko... vidimo se u 9 mjesecu kad ludnica opet počne!

Pusa svima! Zig Zag!

http://www.roni-reef.com (nema više, recesija je)

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
  • vecio mona
    • http://www.posronja.eu
« Odgovori #101 u: Ožujak 19, 2010, 12:13:12 poslijepodne »
Svaka sact Roni...jbg, raznjezio si me!
Ali...sjecam se...za vrijeme studija (Jugo liga ...Medvescak - Jasenice) uredno sam odlazio na tekme, atmosfera je bila fantasticna i...hokej je zaista prezanimljiv i super dinamican sport.
Drzim fige da se i sljijedece godine...barem priblize uspjehu od ove...traziti vise bi bilo pretjerano!
Forza Medvescak!
pula
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die

Offline friski

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Koprivnica
« Odgovori #102 u: Ožujak 19, 2010, 13:04:38 poslijepodne »
Svaka čast Medveščaku, dečki su postigli izuzetan uspjeh i vratili hokej na naše prostore. Moj malac sad čim vidi bilo kakvu utakmicu viće Zig, Zag .... Toliko o tome kak je živo bilo kod utakmica. Želja mi je samo da odem i vidim to uživo.

Čestitke Medveščaku na uspjehu u ovoj sezoni  :klap:, dečki uz Vas smo bez obzira na poziciju na ljestvici sada i u budućnost jer se zna da igrate sa srcem i do kraja (što se ne bi moglo reći za neke "druge" preprivilegirane sportove). Zig Zag!
Juwel Rio 180 biljni, 3x30 W Gro-Lux+Aquastar, Nutrafin CO2, Juwel Reflektori
DIY 72l - Multići: http://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=43091.0
Kozinjak 38 l: http://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=50506.0

Offline Godfish

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
« Odgovori #103 u: Ožujak 19, 2010, 13:38:05 poslijepodne »
 :klap: sjajan tekst,potpisujem svako slovo jer je i mene "uzelo",pa sam na svakoj tekmi.
I da ,to kaj se stvarno vidi da daju sve od sebe,je ono šta me najviše oduševljava.Lova je tu manje bitan faktor (bar u smislu ugovora,jer jedan Papadopulous košta više nego cijeli Medveščak), a atmosfera na tekmama je jednostavno neopisiva ak niste bili tam...svaka čast dečkima na ovoj sezoni,napravili su i više nego što se uopće očekivalo a iduća može biti samo još bolja...vidimo se na tribini i ZIG ZAG!!!
- :a042:

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #104 u: Ožujak 19, 2010, 13:45:36 poslijepodne »
dinamo zagreb  :D :D

Offline Pepa

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 46
  • Ministrica financija
« Odgovori #105 u: Ožujak 19, 2010, 14:02:33 poslijepodne »
E da, meni je za razliku od dečkiju ovo prva "hokejaška" sezona.  :)
Iako pratim sve sportove, za hokej jednostavno nije bilo prilike, pogotovo ako uzmemo u obzir da sam dalmatinka i da se led u Dalmaciji može naći isključivo u čašama s cugom. :fun:

I sve bi to ostalo vjerovatno na kauč-navijanju da Roni nije bio tako odličan domaćin za dvije tekme na samom kraju sezone... kad su se karte već u zlatu plaćale i kad je njihova nabavka bila ravna dobitku na lotu. Dobila sam priliku naučiti pravila (koja s kauča možda i nebi tako brzo skužila), čuti i vidjeti tu zbilja posebnu atmosferu u Ledenoj, nakon dugo vremena vidjeti ekipu koja igra za navijače i ostavlja srce na "terenu" (a ne u novčaniku), zapamtiti pokoju navijačku i "navući se" na hokej kao i većina onih koji su pratili medvjede. Hvala, Roni. Zbilja je gušt pratiti hokej pored nekog tko je toliko lud za tim.  :zagrljaj:

I da ne duljim... sad i ja jedva čekam slijedeću sezonu. Navijači do jeseni sigurno neće zaboravit na hokej jer onakva atmosfera nije slučajna. A neću ni ja - čak se nadam i još kojoj tekmi više nego ove sezone.  :up:
Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije poginuli bi.

Offline acies

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: zg
  • zagreb
« Odgovori #106 u: Ožujak 19, 2010, 14:05:50 poslijepodne »
dugo me nije oprala ovakva euforija :heart: još od kad sam i ja s tatom odlazila na medveščakove tekme.

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #107 u: Ožujak 19, 2010, 17:06:41 poslijepodne »

I na kraju možda najbitnije od svega... škola hokeja je puna, samo u prvih par mjeseci se upisalo preko 40 djece u školu (sadašnje podatke ne znam), a i u drugim klubovima je povećan broj djece u školi hokeja, a rezultati toga će se vidjeti za par godina.

da izvadim ono što je ipak nabitnije u cijeloj priči. Kao što sam na početku teme komentirao..euforija može proći, biti će i loših sezona, falit će novaca ali ako imamo potencijal u mladim domaćim igračima nikad nećemo potonuti. Ovaj zamah sa stranim igračima je odlično ispao i proizveo puno pozitivnih učinaka, evo i Grad Zagreb će koliko čujem povećati ulaganja u hokej. Znači iduća sezona biti će najvjerojatnije još bolja i uspješnija. Ja ću ipak biti najsretniji kada ćemo te velike uspjehe postizati sa svojim podmlatkom uz pokojeg iskusnog stranca..

zig zag

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #108 u: Rujan 12, 2010, 13:53:58 poslijepodne »
Dobar dan  ;)

Evo nas opet nakon 6 mjeseci, pauze.

Ovo mi piše odmah kod reaktiviranja teme: "Upozorenje: ova tema je neaktivna bar 120 dana.
Osim ako sigurno želite odgovoriti na ovu temu, molimo da razmotrite otvaranje nove teme.
"

Pomno sam razmotrio otvaranje nove teme i mislim da nije potrebno. No ukoliko admini žele da otvorim novu, neka to i učine.
No vratimo se hokeju, Medveščaku.

Dakle počela je nova sezona i ustvari "kasnim" sa ovom postom jer je jedno kolo već odigrano. U petak smo startali pobjedom usred Austrije protiv istog onog Graz-a kojeg smo izbacili prošle sezone u doigravanju. Pričalo se da nam spremaju "osvetu" no nije im baš pošlo za palicom. Jebiga dečki će dobiti kompleks od nas  8)

Šala naravno, da ne zvučim bahato ipak moram reći da je ovo tek prva utakmica i da ih ostaje još 53 do doigravanja. Ekipe su iste, pravila ista i cilj kluba je isti, dakle ulazak u doigravanje (biti među 8 najboljih ekipa). Naravno da svi želimo više od prošle sezone, no to više bi tehnički bilo finale, za koje ne znam da li smo spremni, no navijači ko navijači, bez "kante" to ubrzo neće biti to :)

Osobno ja želim više u vezi nekih drugih stvari, a to su da ne gubimo nepotrebne utakmice, da smo bolji na domaćem ledu nego prošle sezone, da navijači budu isto dobro raspoloženi kao i prošle sezone, da se nivo hokeja (klizanja i kvalitete) digne na višu razinu... a ako se to ispuni, ništa više nije nemoguće.

Medveščak... naši "medvjedi" su se nešto promijenili s obzirom na prošlu sezonu. Kostur momčadi je ostao isti ali neki bitni igrači su ipak otišli.
Krenimo redom... najzvučnije ime koje je otišlo je Mike Oulette, naš najbolji strijelac i igrač koji je bio prošle godine 3 strijelac cijele lige. Naravno da njegove igre nisu mogle proći nezapaženo pa ga je kupio jedan njemački klub "Kassell Huskies" (njemačka liga je puno jača od EBEL-a). Na njegovu žalost taj klub je spletom nesretnih okolnosti bankrotirao i Ouelette se morao vratiti u EBEL ligu i to baš u onaj Graz s početka priče... i šta raći osim da im nije pomogao u prvoj utakmici :)

Od ostalih su otišli:
-Brad Smyth, popularni deda kojem osobno pamtim nekoliko izuzetno bitnih golova, pogotovo sa igračem manje
-Mike Prpich, Jeff Hereema, Conrad Martin i Rechard Seely kojima sam zahvalan za sve što su dali u dresu, no izgleda da su im zamjene koje su došle bolje. A što se tiče Martina na neki mi je sebični način i drago jer je bio najgrublji igrač u ekipi i imao je daleko najviše isključenja od svih... a neka od njih su nas koštala bodova.
-i na kraju Aaron Fox koji je otišao skupa sa svojim starim koji je bio oružar u klubu. Za njega iskreno ne znam zašto je otišao ali kad pogledam da je otišao u austrijsku 2 ligu, izgleda da se radi o tome da je došao kvalitetniji igrač na njegovo mjesto. Njemu kapa do poda za sve a posebno za kol koji neću zaboraviti i koji je postignut samo nekoliko puta u povijesti hokeja općenito u svijetu.

Hvala vam dečki svima prvenstveno što ste došli u tada još rizičan projekt "povratka hokeja u Zagreb"... respect!

Lista dolazaka je po meni vrlo dobra.
Prije svih bi istaknuo Franka Banhama koji je vrhunski, ali zbilja vrhunski klizač i koji je već sad pokazao zašto je došao, on je zabio pobjednički gol u prvoj tekmi u Grazu :)
Dalje su došli:
-Jonathan Filewich čiji je transfer iz prošlogodišnjeg Red Bulla bio jedna od glavnih vijesti na ljeto
-Ryan Kinasewich, Ben Gazdić ... primjetite prijekla njihovih prezimena :)
-Wacey Rabbit, čija je statistika impresivna, no zbog prezimena već vidim viceve sa medom i zekom :D (još da je Fox ostao bio bi spektakl i sa lisicom)
- i na kraju Don MacLean koji ima bogato NHL i AHL iskustvo

I sve super ali pogotovo bi uz već spomenute istaknuo 2 igrača a to su Mislav Blagus i Dominik Kanaet.
Mislav je 91 godište i klinac je zagrebačke škole hokeja, a Dominik isto 91 godište je prošle sezone došao iz Slovačke i odlučio je ostati u Medveščaku, te se tu razviti i potvrditi kao igrač. Oni bi mogli biti nosioci Hrvatske hokejaške repke za par godina.

Posebno na što sam ponosan je što je Medvaščak postao partner UNICEF-a, i time stao uz bok velikanima kao što su Manchester i Barcelona u nogometu i također je jedini hokejaški klub u Europi koji se može pohvaliti da je partner UNICEF-a.

Ove sezone uz već poznati hokej koji će se organizirati na otvorenom klizalištu na Šalati, Medveščak će odigrati vjerovatno 4 utakmice i u Areni Zagreb koja prima 15000 gledatelja. AKo na nešto treba doći to će onda biti te utakmice čisto zbog doživljaja.
Također svih 27 domaćih utakmica će biti na televiziji, pola ih prenosi HRT a pola SportKlub, te je i time Medveščak postao jedina momčad lige koja ima prijenose svih 27 domaćih utakmica. Već danas ima prijenos na HTV-u u 17:30

Dakle sezona bi mogla biti zanimljiva, ja već danas idem na tekmu i nadam se prvenstveno dobroj tekmi. Vidimo se a i čitamo još tokom ove sezone ;)

Pusa svima!

Offline nick08

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 55
« Odgovori #109 u: Rujan 12, 2010, 17:22:41 poslijepodne »
Kao 'Kanađanin' koji je tu od '92, sa veseljem sam pratio rast popularnost hokeja u Zagrebu prošle sezone.  :klap:

Mislim da će atmosfera u Ledenoj biti još bolja te pozdravljam svih koji ove zime okreću pažnju hokeju, posebice navijaće Medvešćaka!

Vidimo se u Ledenoj!

:up: :e001: :pompon:

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #110 u: Rujan 12, 2010, 21:38:26 poslijepodne »
Evo me nazad...
Uh kvalitetno smo popušili od prošlogodišnjeg prvaka  :roll:

Atmosfera opet vrhunska. Rekao je Banham da u 17 godina koliko igra još ovo nije doživio ;)

...a ništa, glavu gore i idemo dalje... dugo je prvenstvo.

Zig Zag

Offline Godfish

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
« Odgovori #111 u: Rujan 13, 2010, 11:17:51 prijepodne »
Ma tek je počelo..treba vremena da se dečki uigraju a novima da se uklope..
Pojačanja mi se čine ok a najviše očekujem od Banhama.
- :a042:

Offline Cvele

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
  • Vjetropirac
« Odgovori #112 u: Rujan 13, 2010, 11:32:13 prijepodne »
je već su ponovo počeli.
raspitivo se za godišnju, vele da bi bilo pametno sada kupiti za sljedeću, jer ovogodišnje su rasprodane već u 2 mjesecu.
Eh, jesam naivac.
A barem 5-10 budem našo vremena.
ja i klinac, možda povedem i ostatak familije da dožive taj osiječaj navijanja.

LP cvele

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #113 u: Rujan 19, 2010, 12:10:20 poslijepodne »
U petak uspjeli nekako dobiti Olimpiju u Sloveniji  :klap:
Kaže sam Kristan da pobjedu nisu baš zaslužili. No i takvih pobjeda treba biti.
Ukratko... bio je rezultat 2:1 za Olimpiju a oni su nam oba gola dali sa igračem ili 2 igrača više (i na tome treba jako poraditi) ...a naši su 18 sekundi prije kraja uspjeli izjednačiti. Pošto je bilo 2:2 otišlo se u produžetke u kojima nije bilo golova te su se pucali penali. Naši su svi redom fulali penale osim zadnjeg igrača Banhama koji je pogodio te Medveščaku donio vrijedna 2 boda.

Za one koji ne znaju ako tekma završi neodlučeno svaka ekipa je zaradila po jedan bod, i produžeci i po potrebi penali se igraju za taj drugi bod.

Danas se igra protiv Albe Volan u Mađarskoj, ekipe koja do sad nema nijedan bod. Ima navodno prijenos na Sportklubu u 18h.

ZigZag  ;)

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #114 u: Listopad 09, 2010, 12:13:04 poslijepodne »
Evo me nakon dosta vremena opet malo o Medveščaku.

Nakon ove pobjede koje sam spomenuo u prošlom postu igrali smo još 6 utakmica sa polovičnim uspjehom. (zbilja sam štrajkao sa pisanjem :))

Prvo se igrala tekma sa Albom u gostima, nama uvijek drago gostovanje zbog navijača koji su nam rpijatelji. Ako netko ne zna, na prošlogodišnjoj odlučujućoj utakmici za ulazak u polufinale lige ugostili smo navijače Albe tzv. "mađarske bubnjare" koji su bili zajedno sa sektorom B na tribini i zbilja zdušno navijali za Medveščak. No ipak igrači Albe su ipak profesionalci i nisu tako prijateljski raspoloženi pa su nas fino nabili 5:2. Alba nam je inače statistički jako loše gostovanje jer i prije ebela nisamo se provodili tamo baš dobro. A i tamo igra pol Mađarske hokej repke koji se žele dokazati dodatno protiv nsa jer je naš trener Ted Sator njihov izbornik  :)

Nakon toga je došla tekma sa Vilachom koje smo u ledenoj napokon uspjeli pobijediti, rezultat je bio 4:2 za nas. i osim pobjede iz ove tekme bi jedino istaknuo vrlo grub i namjeran faul na Banhamu nakon koje je pauzirao nekoliko utakmica.

Nakon toga smo išli u Klagenfurt u goste gdje smo igrali sa KAC-om za kojeg kažu da je najjača ekipa ove sezone, i super smo se držali baz par ozlijeđenih glavnih igrača (Banham i Sandrock), bilo je 3:3 do 5 minuta prije kraja nakon čega smo primili gol te izgubili 4:3 tu utakmicu. Šteta jer sa 3:3 bi uzeli barem bod.

I dolazimo do utakmice koja je po meni prekretnica u pucačkom smislu u ligi. Do ove utakmice su nam golove zabijali igrači koji su zaduženi za obranu (recimo Sertich je bek koji je bio najbolji strijelac lige od svih bekova u ligi :)). A u ovoj utakmici doslovno smo razguzili Vienna Capitalse sa 6:1 u ledenoj. Ovo je također posebno vrijedna pobjeda jer smo ih nabili bez ozlijeđenih (Banhama i Filevicha). I bitna je zbog Hečimovića koji je proigrao skroz. Iz ove utakmice ću posebno pamtiti Hečimovićev gol za 5:1, koji sam vidio tek na usporenoj snimci, ali je zbilja bio poseban  ;) Nadam se da ću u budućnosti doživjeti više takih golova :)

Slijedilo je gostovanje u Jesenicama i po meni tragičan poraz jer smo izgubili ko papci. Naime rezultat je bio 2:2 i 4 minute prije kraja jedan igrač jesenica je dobio isključenje i bilo je ili ćemo ih pobijediti ili otić mirno u produžetke, ali jedan igrač jesenica nam je pobjegao i zabili su nam 3:2 sa igračem manje :(. Nakon toga smo izvadili i golmana pa smo igrali 6 na 4 ali nažalost nije nam pomoglo i izgubili smo tu tekmu.

I evo nas na jučerašnjoj utakmici, i bio je apsolutni spektakl. Gostovala je ekipa koja je prošle godine igrala finale EBEL lige i doslovno smo ih razguzili 9:0. S tim da je 9:0 bio rezultat nakon samo 2 trećine. Istina oni su došli bez nekih kažnjenih i ozlijeđenih igrača no i mi smo igrali bez nekih igrača, ali kako je moj stari rekao "treba i na treningu nekog dobiti 9:0". Ovo je inače jedna od 3 utakmice u povijesti cijele lige koja je završila rezultatom 9:0, više od toga nikad nije bilo. Iz ove utakmice bi opet izdvojio Hečimovića koji je zabio 5 golova i imao 2 asistencije  :klap:
Htio bi još samo izdvojiti izjavu trenera Linza koji je rekao: "Hvala Tedu Satoru što je u trećoj trećini rekao svojim igračima da manje pucaju"  :D

U ligi se odigralo 9 utakmica, što znači da je 1/4 gotova, dakle odigrali smo sa svakim barem jednu tekmu. Imamo 5 pobjeda i 4 poraza, gol razliku +8 i na tablici smo 5.
Osobno sam i više nego zadovoljan prvim dijelom ovogodišnje lige. A još više me veseli što statistički medveščak ima barem jednog svog igrača u prvih 3 CIJELE LIGE po učinku golova, asistencija, forme itd... i napomenuo bi da je naš golman trenutno najbolji golman cijele lige sa 94% obrana. Također smo ekipa koja najbolje od svih iskorištava igrača više, i daleko smo najbolji na tablici fair play-a kad se gledaju svi tipovi isključenja.

Eto malo poduži post ali probat ću slijedeći puta ne propustiti 6 utakmica :)

Slijedeća tekma je u već u nedjelju u Grazu.

Offline Renta

• Moderator
  • Punopravni član
« Odgovori #115 u: Listopad 10, 2010, 13:17:37 poslijepodne »
Jel ideš na gostovanja il si samo u ledenoj?

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #116 u: Listopad 10, 2010, 18:52:33 poslijepodne »
Jel ideš na gostovanja il si samo u ledenoj?

Samo u ledenoj nažalost, zbilja nemam love za gostovanja.
Prvom prilikom ću otići i na gostovanje neko.

Btw trenutno nas fino "guze" u Beču, 1/3 gubimo 4:1  :roll:

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #117 u: Siječanj 21, 2011, 12:00:00 poslijepodne »
Dugo nisam pisao...

Al danas ne mogu barem nešto!
Nadam se da idu i neki sa foruma na tekmu (ostale tekme) jer sam dosta ljudi viđao po tekmama.
Ja sam već sad lud...

Zig Zag!

Offline cicovspu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • CiCo
« Odgovori #118 u: Siječanj 21, 2011, 13:00:44 poslijepodne »
Annie i ja smo u nedjelju tam ;)
Zaprešić / Vukovar / Križevci
Trigon190
Cayman 60

Offline Annie_S

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 39
« Odgovori #119 u: Siječanj 21, 2011, 13:09:50 poslijepodne »
Annie i ja smo u nedjelju tam ;)

Catering u VIP loži je jedini razlog zakaj idem pa bumo vidli jel to kaj zanimljivo ili ne... :)

Offline Renta

• Moderator
  • Punopravni član
« Odgovori #120 u: Siječanj 21, 2011, 13:25:08 poslijepodne »

Ova slika gore je milina!! :zagrljaj:  Nažalost nejdem na tekmu al gledat ću TV danas i sve ove dane.

Zig zag!

Offline cicovspu

• Punopravni član
  • CiCo
« Odgovori #121 u: Siječanj 21, 2011, 20:22:27 poslijepodne »

ja sam okinuo na ovo :D :D :D
Trigon190
Cayman 60

Offline cicovspu

• Punopravni član
  • CiCo
« Odgovori #122 u: Siječanj 24, 2011, 09:05:02 prijepodne »
evo bili i vidjeli... stvarno je super atmosfera ali kako mi je Roni rekao bolja je u ledenoj pa ćemo i to probati u dogledno vrijeme ;)

Sasvim slučajno smo se okupili u pauzi između druge i treće trećine - Pepa, Roni, Strichek Matija s gđom, Annie i ja ;)

Zig Zag ili Pusa Zig Pusa Zag :D :D
Trigon190
Cayman 60

Offline nick08

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 55
« Odgovori #123 u: Siječanj 24, 2011, 09:44:13 prijepodne »
Atmosfera bila odlićna u areni - pogotova kada se izjednaćilo na 2-2... ali nažalost raspala se igra u trećoj..

Puno ljudi će tek sada u Areni gledati svoje prve tekme hokeja, ali je navijanje absolutno na razine NHL-a,  podsjetilo me na mlađe dane kada sam redovito prisustovao na utakmicama Toronto Maple Leafs-a...

:klap: :klap: :klap: :a015: :klap: :klap: :klap:

Offline igor8

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
  • Malawi mbuna
ZIG ZAG MEDVEŠČAK
« Odgovori #124 u: Veljača 05, 2012, 15:15:53 poslijepodne »
Ide li tko danas na tekmu?
Malo smrzavanja, kuhanog vina, navijanja!
Danas pobjeđujemo?

Svaka čast momcima, postali su pravi i broj jedan brend u zg i hr! :klap: :klap: :klap:
« Zadnja izmjena: Veljača 06, 2012, 13:15:12 poslijepodne od Pepa »