zadnje vrijeme prodje i po 2 tjedna bez korekcija ali nema pravila... a i kvaliteta ventila je

ali bolji nisam uspio naci a da odgovara - oni prozirni za zrak ne odgovaraju, metalni ne dolaze u obzir...
sto se pumpe tice - kod Crnog je riknula original pumpa i stavio je aquabee 1000 i ta je radila dok nije pojela plasticni dosjed osovine kroz impeler... nabavio drugi set (osovina i impeler), radilo jedno godinu dana i opet pojelo plastiku impelera (rupa kroz koju ide osovina) pa sam stavio jednu MJ1000 koju sam imao od davnina i ta je radila dok nisu plastike popucale (bila je u upotrebi jos 2004. kao pogon vode kroz komp

)... sad je MJ1200 stavljena i radi, nadam se da nece skoro

a u jednom momentu sam stavio nekakvog kineza od 1500 l/h i to je radilo odlicno (sto se protoka i topljenja medija tice) ali je brzo riknula, izgleda da za ovaj volumen reaktora vise pase pumpa preko 1k l/h...
e da, jos sto se slikanja tice

, WB i ja se non stop svadjamo, apsolutno nikako ne uspijevam podesit WB na Canon S5is i dobit boje koje u stvari jesu... probat cu jos kemijat, al me sve vise i vise mrzi za svaki k imat sat vremena priprema/komplikacija/instalacija.... pocevsi od mobitela pa na dalje