Evo i mene s (nocnih) mora pa napravio jedan mali update...
i nije tako strasno, ocekivao sam i puno gore po povratku kuci, ali stari se dosta dobro brinuo o tanku, svaki dan sam dobivao izvjestaj o pH u reaktoru i propuhivanju cjevcice i kako je sad OK

naravno, zrtava ima... zuco (flavescens) je riknuo, a kako je izgledao kao smrt jos od kada sam ga dobio (prije vise od godinu dana), nije ni cudo... vise je cudo da je pozivio toliko

za ostatak mrtvaca sam sam kriv (naravno).... dobio sam od frenda dva racica koji idu u simbiozi sa gobijima, ali bez gobija... a ta dva torpeda ispod pijeska kopaju kao nenormalni... pa su, dok me nije bilo, zakopali otprilike ovako - par ricordea, jednu vrstu eufilije, zelene blastomusse, nazalost i alveoporu (nje mi je najvise zao), nesto zoa... vjerojatno i jos ponesto ali se ne mogu sjetiti... y˙ga, sam sam si kriv, bolje da ih nisam stavio u veliki tank

Stavljene su nove T5 lampe (stare su odradile dvije godine

), ovaj put po dvije Sylvania aquastar i coralstar... imaju malo vise crvenog spektra nego sto sam imao do sada pa mi je malo neobicno, ali naviknut cu se, pogotovu oko cijene istih, to cu se vrlo lako naviknuti

ide mali video, a ako se jos nesto sjetim, napisem...
e da, Stina i Morino, thx za zoe

, Kizo - thx za sve

e da 2 - i jedna akropora se ogulila dok me nije bilo, nicim izazvana, pa eto... ostale za sada, OK....
efo link