niš nije novo, čak je i sve kamenje od prije tri godine... kaj se toga tiče, u dogledno vrijeme trebam promijeniti sve kamenje. našao sam izvor solidnog kamenja, samo se moram uputiti...
stijena koja "visi" , a koju je radio brancinko po "specijalnoj" narudžbi se još uvijek opire algi,, da mi je znat s čim ju je namazao, samo da ne bi bila bolja od njegovih*???

jbg, bolje da ganja dubois bilo kaj osim svoje ženke, jer je jadna ostala za dva cm manja od njega, kolko ju je ganjao. razmišljam o tome da u akv stavim 3-4 frontoze, al još nisam načisto... malo mi je litraža akvarija slaba.
mogu reći da mi je uv sterilizator puno pomogao pri neodržavanju akvarija. sojen je na jbl1500 izlaznu cijev i pali se timerom , zajedno sa sjvetlom. voda je bistra i čista da ju moš pit, ne smrđa. bolešćina = 0.
jbl1500 radi svoj posao kako treba već par godina. iz njega sam maknuo "predfiterske" spužvice već prvih dana. sad je u non-stop pogonu oko godinu i pol bez čišćenja. fluvala nema jer je hrkljuš i samo mi je zadavao posla, te ga hebe ovo, te ga hebe ono...koma.
kako smo krenuli sa recenzijama opreme, ne mogu da ne pohvalim tunze 6025 koja također vrti i vrti. nikakvih sporova s njom.