trenutno se sve ribe mogu provlačit među kamenjem

da me nije frka,

odma bi natovario još tolko kamenja, al zasad to radim postepeno.
btw, danas reko idem ja pobrat male leptosome iz kocke i stavit ih u ovaj akvarij. pa fali im koji mm do 4 cm. i lijepo ja njih, onak u jatu, sve zajedno ulovim mrežicom i metnem tu, al ne da mi vrag mira, cca pola sata ja promatram kaj se događa. da ih netko ne bi maznuo. vidim altosi pokraj njih plivaju ko pokraj turskog groblja. niš se ne događa. niti ih ne gledaju. ove su laganini u jatu, a oko njih se skupile i stare mrcine, koje dosad nikad nisu zajedno plivale. stalno su svaka za sebe. super, niš se ne događa, idem ja počistit filter. i još uzput pijem kaficu, pljugu... kad se ja okrenem, a u akvariju lom. altosi ko čopor vukova navalili na male leptosome. odma ja zgasim lampu, uzmem mrežicu i opet ih o ulovim, te preselim natrag u kocku. jbg, kad se to smirilo imam ja kaj vidjet.

samo je jedna cijela.

sve su zgižene po pol tijela, fale im peraje

...ma da ne pričam...

nisu ih mogli progutat, pa su ih samo malko žvakali...
a sad? sad su sve još uvijek žive. oštećene i ozlijeđene, al žive. i jele su. jbg, dont try it at home.
e da, i još jedan. kak sam isključio tunze pri promjeni vode, uključim ja nju ponovo i čujem da nekaj klepeće. jbg, reko. nije valjda riknula? ? nije riknula, nego se glupa ancistrusica zavukla u pumpu. bogami, propeler ju je dobro nalupao i malo oderao po preaji i repu, al i ona je dobro. to je bilo jučer.