Lipanj 07, 2025, 20:02:25 poslijepodneNajnoviji Član: mikxon

Autor Tema: Nekoliko akvarijića  (Posjeta: 6837 vremena)

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ribica_borac

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Ženski   Lokacija: zg
Odg: Nekoliko akvarijića
« Odgovori #25 u: Rujan 24, 2009, 09:57:44 prijepodne »
ja sam ostala paffff.... :zagrljaj:
prekrasno stvarno je prekrasno od modela akvarija (cini mi se da ih ima vise),do pjeska,kamenja,bilja ribica mjesta,poklpoca....ma sve jednostavno sam ostala ocarana-prekrasno je :klap: :klap: :klap:
.......moja je ribica,ribica zlatna........

Offline Karas

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • Udruga "FENIKS" Borovo
    • Udruga "FENIKS" Borovo
« Odgovori #26 u: Rujan 24, 2009, 12:56:09 poslijepodne »
Svaka čast,stric je stvarno pedantan  :klap:
Stolići akvarija su za 10  :respekt-ss:
Uređenje nije po mom ukusu,ja bi radije nature ili biljni umjesto ciklida ali o ukusima...
Treba te sve filtere dobro zaštiti od hrđe (koliko sam skužio,metalni su)  :klap:
Onaj sa kosim stranicama mi je privukao najviše pažnje,taj stolić je također super ;)

Karas Reef - morski akvarij

Offline toncek12

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
« Odgovori #27 u: Rujan 24, 2009, 19:45:34 poslijepodne »
Svaka čast,stric je stvarno pedantan  :klap:
Stolići akvarija su za 10  :respekt-ss:
Uređenje nije po mom ukusu,ja bi radije nature ili biljni umjesto ciklida ali o ukusima...
Treba te sve filtere dobro zaštiti od hrđe (koliko sam skužio,metalni su)  :klap:
Onaj sa kosim stranicama mi je privukao najviše pažnje,taj stolić je također super ;)

Stoliće sam radi,prvo ih dizajnira u nekom programu na kompu u dogovoru sa kupcem i onda ode po drvo i slaže ga sam...

Filteri su njegovih ruku dijelo,sam ih je smislio i odlični su,sad neznam zašto su tako veliki,ali znam da ne hrđaju jer su od plastike cijeli osim šarafa,oni su čelični podsjenčani tako da ne hrđaju ;)  

Odakle je stric?

Živi u Njemačkoj,u jednu ruku mi je drago zbog toga jer mi osobno može pružiti bolje sutra,a u drugu ruku žao mi je kaj nisam češče s njim i da radimo to kaj oboje volimo :(

ja sam ostala paffff.... :zagrljaj:
prekrasno stvarno je prekrasno od modela akvarija (cini mi se da ih ima vise),do pjeska,kamenja,bilja ribica mjesta,poklpoca....ma sve jednostavno sam ostala ocarana-prekrasno je :klap: :klap: :klap:

hvala ;) je,nečete vjerovat,ali ovi kameni šupljikavi su iz Hr.točnije iz Šibenika ;) imamo rodbinu tamo i bezveze su rekli kao da bi to stricu bilo jako lijepo za akvarije i eto došao sa šlešerom po to kamenje  :D :D i susjed je u brdu imao jako veliki vinograd loze,i neznam zašto ali je sve čupao van i onda je i to pokupio,neznam šta se onda s tim radi,ali znam da jako lijepo izgleda u terariju i akvariju i da se dobro prodaje tamo :D

btw uskoro organizira jedan jako veliki sajam u okolici Freiburga na koji se isplati otici ;)

Offline kjunno

• Punopravni član
« Odgovori #28 u: Rujan 24, 2009, 23:55:46 poslijepodne »
čisto uredno i profi odrađen tehnički dio posla,ali samo slaganje biotopa nezanimljivo,sterilno i jadno.ja osobno nikad nebih kamenje s mora(ovo s rupama )stavljao uz ciklide,već kad stric ima para(i volje)nek prosurfa po netu i vidi kako izgleda(ju)biotopi pojedinih (vrsta)riba pa će umjesto trojke od mene dobiti desetku!

Offline staglin

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Non bene pro toto libertas venditur auro
« Odgovori #29 u: Rujan 24, 2009, 23:59:24 poslijepodne »
sterilno je jer je novo,tako nam uglavnom svima izgledaju akv kad ih pokrenemo,mislim da kad dodju alge da ce to biti druga priča....svejedno stric je car :up: i ja bi takvog: )
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega."

Offline moke

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #30 u: Rujan 25, 2009, 01:01:03 prijepodne »
ja nebih komentarisao u opste setup,nego tankove o nacinu i vjestini izrade sto tankova tako i filtera svidja mi se nacin odvodnje vode iz akvarija u filter rupe su busene na dnu akvarija..hmm
koliko je to dobar potez sad je na drugima iskusnijim da kazu ja se nesto nebih usudio busit dno..zatim poklopci i ormari su perfektno odradjeni mogao bi stric kakvog ducana napravit zaista lijepi tankovi...jos me jedna stvar interesuje sto ovoliki broj akvarija jeli ima u planu stvarno nesto uzgajat ili je bolestan ko i nas vecina :D :D :D :D :up:
spasavaj se ko moze  :aaa:

Offline skatavic

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
« Odgovori #31 u: Rujan 25, 2009, 01:23:18 prijepodne »
Vrhunski tehnički odrađeno,koliko laički vidim. Svak bi od nas po jednog takvog strica :klap:

Offline toncek12

• Punopravni član
« Odgovori #32 u: Rujan 25, 2009, 07:46:31 prijepodne »
hehehe on je tu bolest pokupio pred 15 i više godina hehe...ima svoju trgovinu tamo... ;) ne razumijem se baš u ribice taj stil kaj ide uz kaj...ribe-kamenje-dekoracija...ima i web shop,ali neznam dal smijem stavljat adresu tu... -?

Offline fiuman 1980

• Punopravni član
« Odgovori #33 u: Rujan 25, 2009, 08:57:45 prijepodne »
Jako jako lijepo i pohvale na izradi tankova i postolja  :up:.

A što se tiće dekoracije akvarija to je subjektivna stvar, tako da oni što kažu da je sterilno... mogli su i prešutjet  :down:.

Sjetite se da Amano koji slaže divne akvarije sigurno nebi ovako strava stalak vlastorućno napravio  :clown:
Forza Fiume ;)

Offline Vele bit

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
  • Tamo gore gdje...proljeće uvijek kasni
« Odgovori #34 u: Rujan 25, 2009, 09:36:29 prijepodne »
Zašto bi netko šutio? Ovdje imamo priliku vidjeti vrhunsku samogradnju i ne tako dobar setup.Ljudi su samo rekli svoje mišljenje i u jednom se slažu,da je sve tehnički vrhunski odrađeno i svaka čast na tome,dok setup može bit puno bolji.. Nije to pljuvanje nečeg ili nekog nego konstruktivna(uvijek dobrodošla) kritika.

Offline skatavic

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
« Odgovori #35 u: Rujan 25, 2009, 10:11:22 prijepodne »
Odličan zaključak Vele bit.

Offline toncek12

• Punopravni član
« Odgovori #36 u: Rujan 25, 2009, 15:44:22 poslijepodne »
bez ikakve ljutnje su prihvačene sve kritike i pohvale i sve... ;) kao što sam rekao neznam baš previše u vezi akvaristike,al ipak nešto znam :) setup bi trebala biti pozadina ako se nevaram :) i meni bez nje malo bezveze izgleda,ali kad gledaš da akvarij staviš npr.na sredinu dnevnog boravka čemu onda setup...lijepše je da se sa svih str.vidi u nutra,barem po meni tako...a kad je akvarij ugrađen u zid ili je zadnja strana i jedna bočna npr.na zidu mislim da izrađuje vrhunske pozadine...nije da sad nešto hvalim ili neznam kaj več ali uvjerio sam se i sam... ;)

evo jedan primjer,nevidi se baš dobro pozadina,ali eto ;)

Offline Baja

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
« Odgovori #37 u: Rujan 25, 2009, 16:11:03 poslijepodne »
Toncek setup ti je sve što se nalazi u akvariju a ne pozadina ali pusti, nemoj ni komentirati natpise ljubomornih ljudi koji ovakvo nešto ne mogu ni zamislit a kamoli napraviti.

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
« Odgovori #38 u: Rujan 25, 2009, 16:28:51 poslijepodne »
kad je akvarij ugrađen u zid ili je zadnja strana i jedna bočna npr.na zidu mislim da izrađuje vrhunske pozadine...nije da sad nešto hvalim ili neznam kaj več ali uvjerio sam se i sam... ;)

evo jedan primjer,nevidi se baš dobro pozadina,ali eto ;)

svaka mu cast ako je on sam izradio ovu pozadinu ali meni se bas cini da je to Aquamorf Log pozadina i da nije nikakav rucni rad... ;)

Offline toncek12

• Punopravni član
« Odgovori #39 u: Rujan 25, 2009, 16:44:40 poslijepodne »
Toncek setup ti je sve što se nalazi u akvariju a ne pozadina ali pusti, nemoj ni komentirati natpise ljubomornih ljudi koji ovakvo nešto ne mogu ni zamislit a kamoli napraviti.

ne,nemoj tako...neshvačam ja to na taj način...ne zelim stvarat neke tenzije ili se svađat tu...htio sam samo malo pokazati...

Mastino-pozadina je ručno rađena,kamen-drvo-stiropor i neznam kakve več vezive tvari,da bi došao do konačnog izgleda ove pozadine...nisam jednu napravio s njim...ok on je radio ja sam bio pomočna medicinska sestra u operaciji  :D :D dodavao sam sve kaj treba ;)

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
« Odgovori #40 u: Rujan 25, 2009, 16:58:50 poslijepodne »
Mastino-pozadina je ručno rađena,kamen-drvo-stiropor i neznam kakve več vezive tvari,da bi došao do konačnog izgleda ove pozadine...nisam jednu napravio s njim...ok on je radio ja sam bio pomočna medicinska sestra u operaciji  :D :D dodavao sam sve kaj treba ;)
gle, previse mi se detalja na ovoj pozadini od tvog strica poklapa sa pozadinom koju sam "citirao" da bi samo tako na rijec vjerovao da je to rucni rad tebe i tvog strica.
moze frontalna slika ovog AQ sa tom rucno izradjenom pozadinom da je jos bolje mogu usporedit sa Aquamorf-ovom?

mogu vjerovati da ste skupa napravili neznam koliko pozadina ali ova mi je previse "realna" da bi to bio neciji rucni rad...
bez uvrede, samo pisem svoje misljenje i nisam ni najmanje ljubomoran (da preduhitrim one koje misle da to pisem iz ljubomore jer ljubomora je zadnja stvar sta me pokrece u zivotu)... ;)

Offline staglin

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Non bene pro toto libertas venditur auro
« Odgovori #41 u: Rujan 25, 2009, 19:25:40 poslijepodne »
ako je stric radio pozadinu onda nije car nego kako bi rambo rekao MEGACAR :up:
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega."

Offline dsule

• Novi član
  • *
« Odgovori #42 u: Rujan 25, 2009, 21:21:53 poslijepodne »

nemam riječi,paf

Offline moke

• Punopravni član
« Odgovori #43 u: Rujan 25, 2009, 21:27:06 poslijepodne »
Hajd meni je sve jasno moze se sve napravit... kad se hoce pa i kopirat neki proizvod, al mi nije jasno sto ljepi stakla pod kosim uglom..jeli ima nekakav poseban razlog ili je stvar estetske prirode..

Offline toncek12

• Punopravni član
« Odgovori #44 u: Rujan 26, 2009, 01:12:52 prijepodne »
Hajd meni je sve jasno moze se sve napravit... kad se hoce pa i kopirat neki proizvod, al mi nije jasno sto ljepi stakla pod kosim uglom..jeli ima nekakav poseban razlog ili je stvar estetske prirode..

a on ti to tako za svoju dušu...kad radi za sebe onda eksperimentira i tako :D pa je eto tako ovog napravio na koso :D

Mastino-nemam frontalne slike jbg.nisam mislio da ce ikome trebati da bi nešto dokazivao tako da nisam slikao... -?

Offline moke

• Punopravni član
« Odgovori #45 u: Rujan 26, 2009, 01:47:15 prijepodne »
Hvala ti na odgovoru izvini sto mi ovako ko osovi napadamo nista se ne sikiraj  :D nego je znatizelja jaka a ti se koliko vidim nisi nadao ovakim naletima pitanja i podpitanja pa nam nemoj zamjerit..... ako je pozadina radjena eto nebi bilo lose da nam nekako pokusas objasniti na koji nacin je radjena rekao si koje ste materijale koristili itd... ali bi bilo dobro ako imas volje da nam pokusas malo detaljnije opisat citavu stvar jer mi stvarno djeluje kao originalna izrada. Vidim da stric ima stvaro dobre izvedbe a i stariji je akvarista pa eto koji savjet - ideja legne moze nam povecati znanje da mi sebi nesto probamo slicno napravit..LP

Offline Mastino

• Punopravni član
    • AVOID HYBRIDS!
« Odgovori #46 u: Rujan 26, 2009, 11:36:44 prijepodne »
Mastino-nemam frontalne slike jbg.nisam mislio da ce ikome trebati da bi nešto dokazivao tako da nisam slikao... -?
ma gle, nisam ja mislio nista lose, samo sam napisao kako se meni cini, sve 5  :up:

Offline Ribba

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
« Odgovori #47 u: Listopad 10, 2009, 00:19:59 prijepodne »
jebeno švapski perfektno, čak bi reko da ta možda pre velika urednost/sterilnost ne smeta kod ciklidnih, eventualno mi glupo izgleda s biljem di mi izgleda da drvorede sadi al fakat pre pre jebeno!

Offline kkliba

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
  • zvjerka
« Odgovori #48 u: Listopad 14, 2009, 18:12:57 poslijepodne »
fenomenalno...
- ništa nije dovoljno dobro da nebi moglo biti još bolje -