Svaka čast,stric je stvarno pedantan
Stolići akvarija su za 10 
Uređenje nije po mom ukusu,ja bi radije nature ili biljni umjesto ciklida ali o ukusima...
Treba te sve filtere dobro zaštiti od hrđe (koliko sam skužio,metalni su) 
Onaj sa kosim stranicama mi je privukao najviše pažnje,taj stolić je također super 
Stoliće sam radi,prvo ih dizajnira u nekom programu na kompu u dogovoru sa kupcem i onda ode po drvo i slaže ga sam...
Filteri su njegovih ruku dijelo,sam ih je smislio i odlični su,sad neznam zašto su tako veliki,ali znam da ne hrđaju jer su od plastike cijeli osim šarafa,oni su čelični podsjenčani tako da ne hrđaju
Odakle je stric?
Živi u Njemačkoj,u jednu ruku mi je drago zbog toga jer mi osobno može pružiti bolje sutra,a u drugu ruku žao mi je kaj nisam češče s njim i da radimo to kaj oboje volimo
ja sam ostala paffff.... 
prekrasno stvarno je prekrasno od modela akvarija (cini mi se da ih ima vise),do pjeska,kamenja,bilja ribica mjesta,poklpoca....ma sve jednostavno sam ostala ocarana-prekrasno je

hvala

je,nečete vjerovat,ali ovi kameni šupljikavi su iz Hr.točnije iz Šibenika

imamo rodbinu tamo i bezveze su rekli kao da bi to stricu bilo jako lijepo za akvarije i eto došao sa šlešerom po to kamenje

i susjed je u brdu imao jako veliki vinograd loze,i neznam zašto ali je sve čupao van i onda je i to pokupio,neznam šta se onda s tim radi,ali znam da jako lijepo izgleda u terariju i akvariju i da se dobro prodaje tamo
btw uskoro organizira jedan jako veliki sajam u okolici Freiburga na koji se isplati otici