Kolovoz 06, 2025, 19:35:13 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Web shop Aquatic Magic  (Posjeta: 2034 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aquatic

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Opatija
    • Terra Vulcanica
Web shop Aquatic Magic
« u: Kolovoz 17, 2009, 15:11:38 poslijepodne »
Je li netko kupovao od njih http://aqmagic.com/store/index.php?osCsid=8092525543deeddb4e91a401ba96fa6a ? Kako je s isporukom, uvjetima plaćanja, rokovima dostave?

Offline Neve

• Punopravni član
Odg: Web shop Aquatic Magic
« Odgovori #1 u: Kolovoz 17, 2009, 16:26:40 poslijepodne »
naručio sam njihov regulator/solenoid/needle valve/bubble counter set,, stiglo je u roku od nekih 3-4 tjedna. platio paypalom.

regulator je stigao sa razbijenim indikatorom za izlazni pritisak, so obzirom na to kako je razbijen siguran sam da nije razbijen u transportu već su mi namjerno poslali takav "gauge". na prosvjedne mailove nisu se nikad javili.

ostalo sve radi, i naravno regulator se može takav koristiti.
Pula
hrvatskakolonija.blog.hr

Offline Vorka

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
    • www.23whiskeystreet.com
« Odgovori #2 u: Kolovoz 17, 2009, 18:28:59 poslijepodne »
ja sam par puta naručivao bilje, pa otišlo natrag, carina vratila jer nije imalo fitosanitarni certifikat. Može ga se dobiti od Mike-a, ali košta 25$. Ostalo nisam naručivao, al jedan frend je i sve bilo super.
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book. "

Offline svizac

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #3 u: Kolovoz 17, 2009, 20:34:59 poslijepodne »
Posto je stalno problem taj certifikat ima li zainteresiranih za kupnju istoga te da li je sigurno ako se ima taj certifikat da ce bilje proci carinu i da nece biti problema.Ako ima zainteresiranih ja se prijavljujem za dio novaca za taj certifikat.

Offline lp

• Punopravni član
    • HAS - HrAquascape.org
« Odgovori #4 u: Kolovoz 18, 2009, 07:50:00 prijepodne »
Ja narucivao u dva navrata neke co2 stvarcice od Aquatic Magica...difuzere i drop checkere, i mogu stvarno dati samo pohvale za njih.

Placao sam paypalom, stiglo sve za nekih 10-tak dana, sta god sam pitao sve su mi odmah odgovorili. Ma zbilja odlicna usluga.  :up:

Offline Mastino

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • AVOID HYBRIDS!
« Odgovori #5 u: Kolovoz 18, 2009, 10:10:39 prijepodne »
u vise navrata sam narucivao od njih, 3 puta bilje, prvi put su posiljku vratili radi certifikata ali na njihov trosak su mi naruceno bilje poslali na kucnu adresu (inace moram na postu), ostala dva puta s biljem nisam imao nikakvih problema, sta se opreme tice nikad problema, sve mi je uredno stizalo u roku 10-20 dana, na bilo koji upit odgovarali su u jako kratkom roku...

sta se mene tice imaju  :up:

Offline aquatic

• Punopravni član
    • Terra Vulcanica
« Odgovori #6 u: Kolovoz 18, 2009, 11:16:00 prijepodne »
E super, hvala, mene interesira oprema, i to sitne stvarčice i ne velike vrijednosti, stoga bi me još interesiralo kolika su davanja povrh cijene robe koja se kupi, da li zaračunavaju neke dodatne troškove, tipo otpreme i slično. Da li su vam carinili paket kad ste ga kod nas preuzeli? Moram sve to uzeti u obzir da ne bih za 30-40 dolara platio još toliko pa mi kupovina ispadne neisplativa...

Offline Mastino

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • AVOID HYBRIDS!
« Odgovori #7 u: Kolovoz 18, 2009, 11:49:14 prijepodne »
posto su me vise puta kontaktirali iz carinarnice rijeka, do 200kn vrijednosti robe (roba + postarina od bilo kud narucujes) nema nikakvih dodatnih troskova, nakon tih 200kn placa se carina, pdv i jos neki dodatni troskovi, sveukupno nekih 30-35% na vrijednost narucene robe...
te dodatne troskove sam placao kod preuzimanja paketa na posti a narucenu robu preko paypal-a...

neke stvari (ne sjecam se sada tocno koje) su oslobodjene carine, pdv-a i slicno, ako te jos sta interesira u vezi toga najbolje da pogledas i probas postaviti upit na http://www.carina.hr/ .

Offline aquatic

• Punopravni član
    • Terra Vulcanica
« Odgovori #8 u: Kolovoz 18, 2009, 15:56:54 poslijepodne »
Više manje znam te carinske propise vezane za naručivanje robe izvana, no, saznanje koje sam ja imao da riječka carinarnica carini svaku pošiljku izvana čiji je pošiljatelj pravna osoba, bez obzira na vrijednost paketa, a inače je neocarinjeno moglo proći sve do vrijednosti 300 kn. No, čini se da je to i stvar sreće, prođe ili ne prođe, a vjerojatno se toga nešto i promijenilo otkad me to interesiralo  :)