0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
meni je ovaj nered i nabacanost pravo umjetničko djelo, gledam gledam i ne mogu se nagledat!
Predivno!!!
Citat: F. Chief - Veljača 20, 2010, 18:04:19 poslijepodneAkvarij je lijep za osobni gušt, no setup mi djeluje krajnje neuredno, nabacano i ne impresionira, a mogao bi biti vrhunski...Sigurno se šališ!!!Akvarij je hebeno dobar Prekrasne biljke i s obzirom kolko ih je fantastično izgledaju.Svaka čast
Akvarij je lijep za osobni gušt, no setup mi djeluje krajnje neuredno, nabacano i ne impresionira, a mogao bi biti vrhunski...
Ovo je otislo van
Citat: Pejc - Ožujak 07, 2010, 20:57:56 poslijepodneOvo je otislo van Daj slike da vidimo šta je ostalo unutra i kako sada izgleda!
šteta za microsorium. jel ga ostalo išta unutra? planiraš nekaj s tim izvađenim microsoriumom? već sam prije komentirao ljepotu tanka. ostajem pri istom mišljenju.
to mi je druga najljepša biljka.
ajde više ljudi, pa uobrazit ćete čoeka!!!
odvratan je bio, jelda? ... al sam primjetio su neki forumaši od gledanja u njega postajali skloni šizofreniji i nasillju.
Citat: aquabot - Ožujak 11, 2010, 22:53:20 poslijepodneodvratan je bio, jelda? ... al sam primjetio su neki forumaši od gledanja u njega postajali skloni šizofreniji i nasillju. Ovaj trenutni avatar te bolje opisuje Tvoje postove