0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
predsednik tročlanog žirija komentariše postavku
Prekrasno bilje,nije ko kod mene da su ga mollyi oglodali.
Citat: Pejc - Svibanj 25, 2010, 06:39:50 prijepodnepredsednik tročlanog žirija komentariše postavkutipičan primjer mita i korupcije, tako očigledno i još dokumentirano slikom kao glavni dokaz
Lako je tako slagat akvarij...kad imaš profesionalnu pomoć. Za koju godinu ti ćeš samo gledat, a mališa će slagat. Super je. p.s. kad će slika cijelog akvarija da vidimo malo kako sad izgleda?
jedva čekam slike cijeloga akvarija,super jeeeee ostao sam bez teksta,svaka čast za izradu akvarija,rasvjete,stalka
Potpuno si u pravu, jedva čekam da preuzme uređenje akvarijuma Ovih dana će pasti i završna, konačno, fotografija ovog akvarijuma pa ću se pohvaliti Da ne bi bilo zabune ko u stvari uređuje ovaj akvarijum evo i majstora na delu...
Eh da moja bar tak oće... a ne kaj se prijeti da mi bu izbacila sve van, potrovala ribe i da dalje ne nabrajam Super izgleda ovak, nestrpljivo čekam da okineš fotku cjelog
Hvala lepo Hento Ribafish, najbitnije je da nema ništa protiv, a što ne učestvuje aktivno nećeš mu zameriti I dok ne dođe na red finalna evo jedne monstruoznog lotusa