Na sta ja moram trosit svoje vrijeme pa to nije istina...

Ne, necu to pustit samo tako, i zavrsit ce tek nakon ovoga ja se nadam. Otkad sam stavio sliku svog akvarija, tvrdis kategoricki da to nije slikano sa tim mobom, tj. ispada da ja lazem i to me jako vrijeda. Godine, broj djece i ostalo sam naveo da vidis da nisam neki umobolni klinac, koji bi mozda iz tko zna kojih razloga lagao s cim je slikanom, vec sasvim normalan covjek. Ocito da nema pomoci jer ti i dalje tupis svoje pa cemo ovako da svi vide:
http://img70.imageshack.us/i/28072009203h.jpg/Ovo je slika na imageshacku orginalna kakva je izvucena iz moba...ako je se skine na kompjuter, i klikne na nju desnim klikom misa properties, izabere se summary i svi podaci o toj slici se vide. Kome se to ne da radit napravio sam print screen toga u slici ispod.
Poslije toga u photoshopu, kao sto i oduvijek radim sa napravio iduce: crop, smart sharpen, resize i podesio levele da boje budu iste kakve su i u stvarnosti. To sam napisao i u svojoj temi, al ne i dalje tvrdis da ja lazem.
E pa ne lazem i sad se vidi da je tako. A ti drugi put razmisli kad nastupas prema nekom tako.
I ne, ne ocekujem ispriku nikakvu od tebe, niti bih je prihvatio od nekoga tko se moze sa tim zamarat.