čuj, znam da si u pubertetu i znam kako ti je...misliš da si posisao pamet svijeta i da su svi ostali idioti koji ne kuže kako si ti već odrastao i spoznao sve životne mudrosti..
i meni je tako bilo

no, pratim tvoju temu od početka i čim si se ulogirao na neki način si došao po pomoć za kvalitetnijim uvjetima držanja, bez obzira što to pokazuješ na čudan način...
iznervirao si ostatak ekipe koja ti pokušava pomoći,ali ja sam cijepljena od toga jer imam jednog doma koji je u tvojoj fazi

obzirom da si još uvijek klinjo,a nestrpljenje ti je u krvi,zeznuo si što si najprije nabavio kornjaču,a tek onda tražiš savjete...to ti je isto kao da nabaviš PS17 bez uputa,a ne pitaš bića iz napredne galaksije kako se upotrebljava..
film na web može staviti svaki idiot,pa samim tim ne znači da su to odgovarajući uvjeti za držanje kornjača...njih dvije se vjerovatno osječaju kao da tebe i frenda neko zatvori u wc pa vi živite...možeš neko vrijeme dok ne prosviraš..
obzirom da ja nemam pojma što sve jednoj kornjačici treba za pravilan rast i razvoj, zamoli nekog da ti sažme u jednom postu a onda stani pred starce i reci im da si zaribao stvar, da imaš kornjačicu,koju bi volio zadržati, u nehumanim uvjetima i da ih moliš da ti daju lovu za sve što ti nedostaje s tim da ćeš im se odužiti na način ovisno kakve dogovore imate u svom domu
lijep pozdrav i sretno...starno ti je slatka,a kako vidim kod frendova i zanimljiva stvorenja