Evo kako sam i najavio u zimi o gradnji akvarija,došao je trenutak da se pojavim sa domačom zadaćom.Največi dio posla sam sam uradio,jedino je željezna konstrukcija djelo moga oca jer nisam baš sa varenjem na ti.Ovo su neki osnovni podaci pa ako bude potrebe rado ću pomoći sa objašnjenjima.
Akvarij je 110*47*47,staklo je 8mm,silikon ceresit,gornja pojačanja sa 10mm letvicama.Ormarič je željezna konstrukcija obložena ivericom dim. 112*49*75,poklopac je napravljen od kombinacije 10mm šperploče i 12mm iverice.Cijeli poklopac je kantiran i šprican u 4 sloja tako da je pitanje vlage riješeno.U poklopcu se nalaze dvije neonke 90cm,svaka po 30W.Unutrašnjost je obložena sa aluminijskom plčom 1mm.Dimenzije poklopca su 110*47*11cm.Filtracija tetra ex-700,diy co2 5 litara kanister,grijač 200W.Akvarij je trenutno u cikliranju pa čemo vidjeti šta i kako dalje.Žao mi je zbog slika(mobitel),možda sam mogao i puno bolje neka riješenja napraviti ali tanak novčanik.Što se tiče riba pod obavezno su diskusi i neonke i još neke ribe dna ne znam koje.To je to,evo slika i nemojte biti pregrubi..