ana1, bok!
Bilo bi dobro da si odmah imenovala tog BISERA no dobro.. (može i na PM.)
Odmah au ti reai tko je kriv!!!
Pošalji svojeg vrhunskog staklara najbnoljeg na svijetu u sto khm..........

!
UV ljepilo se koristi u staklarskoj "industriji" iskljueivo u svrhe ljepljenja staklenih ormara,kutija koje iskljueivo služe za izložbene primjerke do kojih se može samo sa jedne strane radi nedostupnosti ili im se još dodatno tim istim UV ljepilom ljepe panti na koje se postave staklena vratašca (obrati pozornost na umanjenicu- VRATAŠCA) ili se buši rupa na jednu od stranica i onda se postave panti sa vratima!!!
Podloga mora biti idealno ravna koliko je god moguae!!!
Može se to isto UV ljepilo koristiti u raznorazne svrhe kao što je ljepljenje staklene površine na idealno ravni metal i na taj naein možemo dobiti prekrasne stolove za dnevne boravke ili kuhinje ALI NIKAKO NE ZA LJEPLJENJE AKVARIJA!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAŠTO !!!!
ZATO ŠTO JE TO IZUZETNO KRUTI SPOJ I KADA DO?E DO BILO KAKVOG POMICANJA KOJE UZROKUJE SILU KOJA DJELUJE NA NEKO ISKRIVLJENJE PREDMETA DOLAZI DO PUCANJA STAKLA JER JE SPOJ UV-ljepila JAEE OD SILE STAKLA (99% puta puca staklo, a 1% otpada na odvajanje po površini ljepljenja što ti dokazuje da u tom slueaju i samo ljepljenje nije obavljeno kako treba!!!)
Stoga!!!! Staklara prije svega na obrtnieki sud ukoliko nastavi pametovati jer NIJE UPRAVU I AKO NEZNA NEKA SE NE PRESERAVA, a zatim na galge!!!
Ako nisi znala po novom zakonu ukoliko nisi zadovoljna izvo?enjem radova obrtnika ili bilo koje druge usluge koju si platila imaš pravo na arbitražu Obrtnieke komore koja je nadležna za takve ispade pojedinaca i komora donosi odluku i ovisno o njihovom sudu mogu i prisilno naplatiti štetu od izvo?aea radova (malo se još bolje raspitaj koji su putevi do toga ali 100% se može i na taj naein istjerati pravda!
Ovo što sam ti napisao uvezi UV-ljepila je 1 000 000% toeno i zgazi tog seronju!!!
Bilo bi dobro da napišeš bar na PM. tko je taj jadnik možda ga i znam jer njihov svijet staklara je mali i svako svakog zna, a vjeruj mi ja znam u Zagrebu zaista trojicu najjaeih staklara!!!
Žao mi je što si naišla na takvog flajpana i nadam se da ideš na drugi akvarij!!!
Btw.
nigdje ne stoji da ae ti i najbolji staklar bolje zaljepiti akvarij od eovjeka koji to radi godinama kao hobist,a staklo nabavlja od Ive Iviaa!!!
Edited by: DUBRAVKO