Pa air pump - zracna pumpa

.Imam istu takvu. To ti je pumpa sa dva izlaza za dovod zraka u akvarij . To je poznatije jos kao rasprsivac. Trebas imati dva tanka crijeva , odnosno crijeva koja odgovaraju otvorima pumpe , takodje moras jos imati i dva rasprsivaca zraka koja ti nisu nesto skupa. Jos trebas imati ona dva cepa da ih fiksiras za akvarij kako bi lakse mogao voditi crijevo na zeljeno mjesto u akvariju. Jedno crijevo u jedan , drugi u drugi otvor pumpe . Provedes crijevo do akvaca kroz one fiksatore i stavis rasprsivac na dva (Kod mene je na jedom veci na jednom kraju crijeva manji rasprsivac ). Znaci na drugi kraj stavis rasprsivac i ubacis u akvarijum gdje zelis . Ukljucis u struju i onda ti ide dotok zraka u akvariju i izlaze ti oni lijepi mjehurici iz rasprsivaca (lijepo ti je ono vizuelno sto se kaze ,a i bolje za ribe - dotok kisika ). Tako je to kod mene... Pumpa ne ide u vodu ni slucajno

. Ja ne rekoh ti gore ti je regulator imas Low slabo a tamo je suprotno jako koliko hoces dotoka ti regulises . Nemoj nikad ici na skroz jako jer crkne to su one ako se ne varam kineske zracne pumpe . Ali eto nemam je nest dugo pa ne mogu reci kakva je ... Cuo sam da pravo dobro sluzi od ostalih akvarista a i tiha je pravo. Pozz