Srpanj 18, 2025, 19:17:37 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Izlozba teraristike u borovu  (Posjeta: 1859 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Vuksa

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
Izlozba teraristike u borovu
« u: Svibanj 16, 2009, 08:53:59 prijepodne »
bog svima,u desetom mjesecu se organizira izlozba malih zivotinja kod nas u borovu,uz tu izlozbu dobili smo i prostoriju za teraristiku i akvaristiku,na toj izlozbi svi koji imaju bilo sto od paukova,ribica,gustera,zmija...moći će izlagati,birat ce mo naj ljepse eksponate od svih vrsta koji ce biti nagrađeni,a uz to bit ce i jedan eksponat izabran za naj ljepši primjerak među svim zivotinjama.                                                          ako nekoga bude zanimalo prijave ce biti mjesec dana prije određenog datuma izlozbe.voljeli bi kad bi nas sa teraristikom i akvaristikom bilo mnogo,a ne da bude klasicna izlozba:perad,golubovi,kunići i gde koji papagaj to je postalo dosadno,sada mi zelimo to da obogatimo i dozvoljena nam je sala i za teraristiku,svi ste pozvani :up:

Offline Letipasjegulja

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: OSIJEK
Odg: Izlozba teraristike u borovu
« Odgovori #1 u: Svibanj 17, 2009, 14:40:53 poslijepodne »
ja bi se rado prijavio ali ne za natjecanje, samo izlozit svoje zivotinje
U zivotu je vazno samo jedno, a to su  dvije stvari: red, rad i disciplina.

Offline Vuksa

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #2 u: Svibanj 17, 2009, 23:11:47 poslijepodne »
to je to,svima je u cilju da izlazu,a nagrade su samo eto tako da izlozba ima smisla,ja znam da su nagrade nebitne za uzgajivace,ali to je dio izlozbe.meni pehar ne znaci nista ali to zelimo da pokrenemo da se na izlozbama pocne i sa terararistikom,posto su to izlozbe zivotinja,pa sto ne bi bili i neki od nasih. :),drago mi je cuti da vas zanima nasa izlozba i nadam se da ce mo imati tu cast da ugostimo mnogo terarista i akvarista i zeleli bi da to bude datum kada ce mo se svi kod nas okupljati,druziti i steci nova poznanstva

Offline Vuksa

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #3 u: Svibanj 18, 2009, 21:25:19 poslijepodne »
narode,koliko mi se cini sve vas zanima izlozba a nitko nista ne govori,da li bi jos netko izlagao ili nas posjetio?svi ste dobro dosli  :up:

Offline Karas

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
  • Udruga "FENIKS" Borovo
    • Udruga "FENIKS" Borovo
« Odgovori #4 u: Svibanj 18, 2009, 22:18:45 poslijepodne »
Za sada,mi organizatori, imamo 2 tarantule,pličnjake i agamu. ja čekam svog kamija da se izleže kao i dnevnog gekona a imamo još zainteresiranih prijatelja za guštere,paukove i zmije.Do 10.mjeseca nadamo se barem 10ak različitih životinja naših članova,kao i što više životinja ostalih izlagača.  Nadamo se da će biti svakakvih životinja koje ćemo prezentirati posjetiteljima te pomoći da se teraristika što više razvije u ovom kraju.  :up:
« Zadnja izmjena: Svibanj 18, 2009, 22:24:40 poslijepodne od Karas »
Karas Reef - morski akvarij

Offline Tinny

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 32
« Odgovori #5 u: Svibanj 19, 2009, 09:40:22 prijepodne »
cekto je u osijeku??ja bi rado izlago par paukica ali sam iz zga..imam ja i gustere ali tesko je njih furat do tamo  ;)
=)

Offline Letipasjegulja

• Punopravni član
« Odgovori #6 u: Svibanj 19, 2009, 10:41:47 prijepodne »
ja mogu bradatog, leoparda i tarantulu i ako bude srece tokay-a

Offline Letipasjegulja

• Punopravni član
« Odgovori #7 u: Svibanj 19, 2009, 11:18:36 prijepodne »
cekto je u osijeku??ja bi rado izlago par paukica ali sam iz zga..imam ja i gustere ali tesko je njih furat do tamo  ;)

u borovu, to ti vukovar

Offline Karas

• Punopravni član
  • Udruga "FENIKS" Borovo
    • Udruga "FENIKS" Borovo
« Odgovori #8 u: Svibanj 19, 2009, 11:34:15 prijepodne »
Da vam svima malo pojasnim. Ja i Vuksa smo članovi Feniksa - udruge uzgajivača ukrasnih životinja. Registrirana smo udruga,imamo oko 20 članova iz Borova i okolnih mjesta. Već smo organizirali dvije samostalne izložbe ukrasnih životinja. Obećavam slike sa izložbi do kraja tjedna. Dečki ponajviše uzgajaju razne vrste peradi (sve moguće vrste),papagaje,golubove... Ja sam im se pridružio da pomognem  razvoju akvaristike jer se njom već bavim oko 3 godine. U društvu već imamo 4 akvarista. Uz akvaristiku,trudimo se razviti i teraristiku u našem kraju.
Na izložbi u 10.mjesecu,koja će se održati u dvorani OŠ Borovo predstavićemo sve naše životinje iz svih polja (egzote,peradarstvo,akvaristika,teraristika). Također,svoje životinje mogu izlagati i naši gosti.
Akvaristika i teraristika će dobiti posebnu prostoriju (jednu od učionica) gdje ćemo izložiti životinje.
Što se tiče akvaristike,tu smo poprilično jaki, imamo preko 20 vrsta tropskih riba (diskusi,borci,tetre,živorotke...) i 30ak vrsta tropskih biljaka.
Međutim,teraristika nam je slaba  :( ali se trudimo promjeniti to  :up:
Kao što rekoh u prethodnom postu, članovi društva imaju 2 tarantule (biće i njihovih slika), bradatu agamu, paličnjake, i 4-5 vrsta kukaca koje su hrana paucima i gušteru. Ja čekam da se izleže moj kameleon i dnevni gekon. Krajem mjeseca idemo u posjet jednom Zoo vrtu od kojeg dobijamo paukove (od tamo su i ona dva) pa ćemo još nešto probati nabaviti. Jedan paukić je obećan IggyOS-u. U planu je da naši članovi nabave do 10.mjeseca (uz ona dva moja guštera) zmiju,2-3 vrste paukova i još koju vrstu guštera. Ako bi nam se u izložbi pridružio još koji izlagač iz naše okolice (Vukovar,Vinkovci,Osijek...) bilo bi nam jako drago.  :up: :D

Offline BoO

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Osijek
« Odgovori #9 u: Svibanj 19, 2009, 11:51:05 prijepodne »
hm...mogo bi i ja...

Offline Karas

• Punopravni član
  • Udruga "FENIKS" Borovo
    • Udruga "FENIKS" Borovo
« Odgovori #10 u: Svibanj 19, 2009, 12:49:02 poslijepodne »
hm...mogo bi i ja...

Super! Ima još do 10.mjeseca dosta pa se možemo fino pripremiti. Možemo se naći jedan dan negdje u Osijeku (jer ste većina iz Osijeka), upoznati se i malo popričati. Ako netko od vas nešto uzgaja,super,neka mi se javi.
Ima da se do 10.mjeseca fino pripremimo i naoružamo gušterima,paucima,zmijama...  :up:

Offline Vuksa

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #11 u: Svibanj 19, 2009, 14:30:30 poslijepodne »
ej ljube ti samo govoris sta ti imas i kako ces sve nabaviti a zaboravljas na ostale clanove :down:,to nije fer.salim se naravno,u svakom slucaju svi ste pozvani i dobro dosli :up:

Offline igzu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
« Odgovori #12 u: Svibanj 19, 2009, 16:18:13 poslijepodne »
Mama mi je rođena u Borovu Naselju, tata na Budžaku, tako da sam vrlo vezan uz taj kraj i ako mogu
ikako pomoći u razvoju teraristike u tim krajevima, biti će mi izrazito drago!
Evo, ja se prijavljujem sa kraljevskim pitonima.

Offline Vuksa

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #13 u: Svibanj 19, 2009, 17:30:34 poslijepodne »
vau!Svaka vam cast svima drago mi je cuti da vas zanima,bit ce nam veoma drago da vas upoznamo :klap:

Offline Letipasjegulja

• Punopravni član
« Odgovori #14 u: Svibanj 19, 2009, 20:35:02 poslijepodne »
dodjite na okupljanje u bilje, mislim da ce biti sad 24.

Offline Vuksa

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #15 u: Svibanj 19, 2009, 20:38:06 poslijepodne »
hocemo,biti ce nam drago upoati vas,samo ce biti problem koju ja budem smjenu radio,u svakom slucaju hvala vam na pozivu