Znaci jezerce je oko 200 litara, bez filtera bez grijaca s umjetnim biljkama i 3 zlatne ribice + pumpa za fontanu..uglavnom sve skupa je doslo oko 250 kuna s pumpom
Nista specijalo i sve po naredbi majke moje drage...onak kak si je ona zamislila
Kaj se tice algi nema ih vjerojatno zato kaj je jezerce cijeli dan u hladu ali i svaka 2 tjedna mjenjam komplet svu vodu...a na dnu se skupi stvarno dosta glisti, lisca, latica koje onda treba povadit...jer biolosku ravnotezu u tak malo vode vani je nemoguce postic, jer svaki dan upadne par glista, par listova i kaj ja znam cega
Necu ni napominjat da je tu bilo iskopano jezerce od 2000 litara s 3 stepenice predvidjene za filtar bilje i prezimljavanje sve zasalano...i dosla mam da je to graba i zatrpala mi ju pa sad imam ovo nesto sitno neznam jer bi to opce mogo nazvat jezercem hehe
Uglavno mogu rec da me u pocetku bilo jako sram da ja ko akvarist imam tak malo jezerce di ribeki nemreju ni prdnut a da se voda ne zagadi i nitrati polude, ali sad s vremenom sam se priviknul...kad tad bude negdje u dvoristu pravo jezerce

I da ak radite jezerce definitivno nemoje sljedit moju mamu napravite barem duplo, peteroduplo vece bit ce manje posla za vas a i ribe budu sretnije