0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Zanimljivo,pogotovo ona ruševina-dvorac. Što ćeš držati u njima? Samo naprijed,bravo!!
FINO bas samo naprijed,nemoj cackat sada puno po njima, samo pusti neka rade bakterije svoj posao.neka je bistro
samo pazi moze ti se dogodit da ce betan gnjavit muskog gupija zbog sara ali nemora znacit da ce se to dogodit ali postoji mogucnost
Citat: Lili - Travanj 09, 2009, 23:00:09 poslijepodnesamo pazi moze ti se dogodit da ce betan gnjavit muskog gupija zbog sara ali nemora znacit da ce se to dogodit ali postoji mogucnost Nabavljam si betu moonlighta , i nadam se da će on biti malo obzirniji ali eto ako će biti nužno neka bude , ali još ćmo vidjeti.
To ti je beta koja skroz rastvori rep pa to izgleda kao mjesec ali nije žut već onako "šaren" evo ti pokoja slikica:
Citat: dudry - Travanj 10, 2009, 09:50:26 prijepodneTo ti je beta koja skroz rastvori rep pa to izgleda kao mjesec ali nije žut već onako "šaren" evo ti pokoja slikica:Halfmoon
Ovaj nije da se miješam..ali nije moonlight ...nego HalfMoon.HM iliti Halfmoon je oznaka za raspon repa ne boju. I nisu mirniji nego druge bete.Beta je beta...sad..možeš na bubicu naići na kojoj će se guppyi "voziti" dok on pliva,a možeš naići na divljaka koji će ih sve rasčerupati.Sve je stvar sreće.Ali lijepo odabir to je za svaku pohvalu.A ako se smije znati od kuda ćeš nabaviti bettu ?
Svaka cast na nabavljanju! Moram ti samo jos savjetovati da izuzmes zenku iz te price jer ce ti ga rascupati, a prekrasan i skup HM ti netreba ocerupan, jelda? Odakle ces ga nabaviti?
Citat: Gwyneeth - Travanj 10, 2009, 18:58:47 poslijepodneSvaka cast na nabavljanju! Moram ti samo jos savjetovati da izuzmes zenku iz te price jer ce ti ga rascupati, a prekrasan i skup HM ti netreba ocerupan, jelda? Odakle ces ga nabaviti?Ja ću kupiti i ženku half moon i to sam isto pronašao a ako je pravi mužjak neće ona njega dirat jel će on nju i ponavljam nabavljam iz tajlanda , a i piše na mom citatu iznad . pozz
sad sam tek skužila da dečko ima 12 godina... možda ti ovo pomogne http://www.akvarij.net/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=56
Citat: acies - Travanj 11, 2009, 21:28:47 poslijepodnesad sam tek skužila da dečko ima 12 godina... možda ti ovo pomogne http://www.akvarij.net/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=56Ćuj nema veze kolko godina X-(imam već kolko znam , ali ja ću riskirati a i usto želim mrijest