Ajde probat ću ja prvi,ak stignem..

Dakle moj biljni Reckord 60,54l ima 2put po t8 od15w;Aquastar i Grolux,te 1put daylight t5 od 8w. ZNači 38w/54l =0.70w po l. Režim gnojenja bi bio neki prilagođeni PPS. Dakle od Mikroelemenata Profito ujutro otprilike 1-2 ml,svaki drugi dan.U danima između(znači kad ne dodajem Profito) dodajem Mikroelemente Diy znaći Kno3,kh2po4,kno3 isto 1-2 ml.. Te svaki dan dodajem Easycarbo. Co2 ne dodajem u taj akvarij.Vodu mjenjeam jednom tjedno oko 30%.
Alge-u vrlo malim količinama Staghorn na panju,ponekad točkasta zelena na starijim listovima..U principu zadovoljan.
Bilje-srednje gusto zasađen akvarij-Bilje dobro napreduje,ne perla,ali raste i kad se jednom primi,ništa ne propada.. Pogostemon Helferi je neko vrijeme stagnirao,sad jako lijepo napreduje..
Najproblematičnija biljka mi je Ludvigia Repens,samo zbog konstantnog propadanja donjeg(starijeg lišča).
HC Puže polako bit će nešto od njega.
HM kod mene raste kao korov u svim mogučim uvjetima
Cripte se još ljute zbog prošlog presađivanja,otprije mjesec i pol

Rotala Rotandufolia- Saaamoo šiišaj.
Fauna: Mali Ramirez od cm i pol,frendov uzgoj (Hvala Robi) dobro napreduje..Vodu ne omekšavam..
Nanostomus Marginatus 9 malih ljepotica,vesele i pomalo plahe,često pokazuju znakove mrijesta,ali ništa..planiram poradit na tome,pripremom mrijesnog aqua.Izgubio 2(iskočile iz akvarija

)
Ottocinclus: 3 veseljaka,apslutno neproblematični u datim uvjetima,vrijedni ali Staghorn algu ne doživljavaju

Red cherry: Ne znam koliko

Moje obožavaju plivat po svim slojevima akvarija

..
edit:isprike na nepreglednosti,pišem na poslu..ne stignem kak spada.