uh, da je zlatna ribica, rekla bih da je bruh ili tumor...ali kod kulija ne znam...
no, ajmo probat analogijom - ako je bruh, ili tumor, nema puno pomoći!
neki čak u takvim slučajevima preporučaju eutanaziju, jer, ako ta izraslina (ajmo je tako zvati( ako pukne, ne znamo što će izaći van...
unatoč tim preporukama, moj je zlatni dečko sa tumorom sretno i veselo živio skoro dvije godine dok nije tumor počeo divljati (rasti) kad sam ga izdvojila i nakon tri tjedna je uginuo...
ako opet koristimo analogiju - otkako se taj tumor pojavio, maleni više nije rastao, i bio jest nešto malo mršaviji od ostalih...
druga je varijanta da se fizički ozlijedio, i da ta ranica ne zarasta...no, onda bi to bila rupica, a ne izraslina...
iako, kod nekih rana prilikom zarastanja znaju nastati tako ružni ožiljci, sumnjam da bi to bilo kod kulija...

a, ako sumnjaš da je ožiljak (veliš da to već dulje traje - nije se inficiralo - dakle, još jedna sumnja da je ožiljak ili ranica)...nije zgorega dati mu bactopur....
ipak, da ne nastane sra**, mislim da bi bilo pametno izdvojiti ga, dobro pregledati tu izraslinu pod povećalom (ako se išta uspije bolje vidjeti od ove slike), pojačati vitamine i pažljivo ga promatrati...bez nekog velikog liječenja...i nadati se najboljemu
bojim se da drugog izbora nema previše...