pozdrav!
Već neko vrijeme u oko su mi upali diskusi. Budući da ću uskoro uređivati svoj novi akvarij volio bi stavit nutra nekoliko diskusa, ali bojim se jer svi pričaju o tim ribama kao "ako ju ružno pogledaš ona će uginuti"
Znam da su diskusi zahtjevne ribe to mi je sve jasno, ali baš toliko?
kad sam dobio akvarij prije par godina stariji i iskusnji akvaristi u mi govorili nemoj mješat ovu ribuu sa onom, ova če ti ugit ovu itd..itd...upočetku sam ja to slušao ali nakon nekog vremena kad sam se malo osamostalio ipak sam pomiješao razna vrste riba u svom akvariju, i svatio sam da zapravo i nije to nešto toliko strašno kako su mi pričali akvaristi. tako su u mojem akvariju sretno ponavljam sretno isovremeno živjeli skalari,bette,neonke,botije,bikolor,neke živorotke, zebrice. (znam da nije dobro miješat vrste riba, ali u početku kad sam došao u zoo centar želio sam imati sve ribice u akvariju...šta če te mladost ludost) u novom akvarij to nikako neće biti slućaj.
da se vratim na diskuse....
kakva su vaša iskustva sa tom ribom,dali je baš toliko osjetljiva,zar ne tolerira ni najmanja odstupanja u početku????
ako je zaista tako onda ju neželim držati jer neću bacat 400 ili više kn za ribu koja če mi uginut u roku odmah!!!!