Kako zbog obaveza nisam stizala navraćati kod dečka, tako nisam ni viđala ribice...dođem ovaj tjedan, imala sam što i vidjeti...prvo sam 10 min. gledala, nisam znala što bih, pa sam se onda primila posla...ugalvnom dočekalo me crnilo...ja ne znam jesu to alge ili šta, uglavnom sve je bilo prekriveno crnom bojom - veće kamenje, panj, staklo, pumpa, pa čak i jadno moj puž Danko...i ništa izvadila sam veće kamenje, oprala ga u vodi koju sam izvukla iz akvarija, oprala sam i pumpu i spužvu, i panj sam izvadila i izribala, pa čak sam i Danka izvadila i očistila mu kućicu...stakla obrisala spužvom...sad je opet sve OK...
Inače, ribice su i dalje vesele...Molli je počela jesti biljke, od jedne je fino ostala samo stabljika...next week se ide u nabavku anubiasa...ah, dugo je ova biljčica u akvariju u bila, to mi je ok što ju je pojela, ovako imam osjećaj kao da moja ribica odrasta

, ono ulazi u novu životnu fazu

Fora su društvo, iako mislim, s obzirom da me ne viđaju često, da me se još uvijek malo boje...pa kada dođem, svo troje se skupi u zaklon ispod pumpe...ali mi je to totalno fora jer onako izgledaju baš kao ekipa, drže se zajedno...
Cezar je i dalje za jednog čistača jako živa ribica, on i Molli se non-stop dodiruju...vjerovatno se igraju, a možda se i vole...samo ne mogu imati bebe...to je ono kao nemoguća ljubav

Uh...raspisala sam se...nije me dugo bilo

Pozdrav