Ubo wave akvarij. Ipak je bilo 25% popusta

Ali nisam zadovoljan. Prvo dodjem u Vili u Utrinama i prodavač je nezainteresiran. Pitam ga za aq, on kaže "pogledat ću ako ima". Nakon 10 min čekanja i proučavanja ribica, ponovo ga pitam. Kaže nema. Pitam: A ima li u Samoboru- ne.
Ja kakav jesam, nazovem sam i kažu: ima još jedan. Ja sav hepi zapalim za Samobor i sa velikim osmjehom na licu izlazim iz dućana. Konačno dodjem doma nakom 2.5 satne vožnje do i od Samobora (fašnik je pa je bila ludnica), operem aq sa toplom vodom, stavim filter, operem i njega, spužvicu... montiram svijetlo i upalim svijetlo...
Ništa

Čekam 10ak sekundi, ne pali se.

Mislim si, možda sam ga isključio. Stisnem prekidač. 30ak sekundi i opet ništa.

Ponovo stisnem prekidač i lampa se kooooonačno pali. Aleluja. ALI! Ona prigušnica/šteker zuji. A čuje se do druge sobe!
Platim aq ko suho zlato i dobijem akvarij kojem lampa koja se prodaje za 200+ kuna- zuji i pali se pola minute. Imam još jednu takvu istu koju sam kupio samostalno pa nema problema.
Nije bed- imam račun i garanciju, mislim si. ALI! Pročitam garanciju i piše u njoj:
Lampa, žarulja je isključena iz garancije
Šok!

Nadam se da se to odnosi samo na stakleni dio, ne i na aparat (iako je akvarij novi i lampu prodaju za oko stotinjak kuna)!
Jer ako se odnosi na aparat, garancijom mogu obrisat guzicu (da budem prost ali ujedno i iskažem svoje emocije)- to je praktički garancija na filter. Jer da je staklo puknuto, tko će im dokazati da ga ja nisam razbio.
Akvarij od 600 i nešto kuna (platio ga 480) za akvarij od 30 litara pa da mi lampa tako otkazuje i trokira!
Ajde da je 25% popusta pa da mogu reći- lampu sam dobio besplatno pa i nije neki bed. Ali lampa i dalje dođe više od popusta.
Inače nemam zamjerki na akvarij.
U ponedjeljak zovem da mi daju zamjensku lampu, i tako ih prodaju samostalno. Imam i kutiju i celofan i sve da im ju vratim kako sam ju i dobio- ništa ne ostavljam slučaju- sad ćemo vidjeti koliko su profesionalni

Ako zamijene- svaka im čast (iako to nije ništa posebno da su učinili, trebalo bi se podrazumijevati i bez garancije da mi idući dan zamijene proizvod koji sam kupio a da je feleričan). A ako me sad s*ebu, nebum više nikad tamo kupovao.