Kolovoz 12, 2025, 16:47:36 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: mali kompletirani akvariji... gdje sve?  (Posjeta: 1422 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline napoleon

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
mali kompletirani akvariji... gdje sve?
« u: Veljača 19, 2009, 17:53:05 poslijepodne »
Gdje sve da pogledam male akvarijske komplete do 20 litara.
Imam onaj mali kineski 12l ali bi i neki malo veći. Na pamet mi padaju samo wave akvariji u viliju; možda kakav mali s poklopcem u repiću?
Imate kakvih ideja?
Znači- rasvjeta/poklopac, filter, staklo...
Volio bih do subote saznat :-[
Zagreb-Maksimir (ne, nisam u ZOO-u)
"How much of human life is lost in waiting."

Offline Vele bit

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
  • Tamo gore gdje...proljeće uvijek kasni
Odg: mali kompletirani akvariji... gdje sve?
« Odgovori #1 u: Veljača 20, 2009, 17:22:26 poslijepodne »
Atman 320 i 380 ,tolika je litraža znaći 32 i 38L.. Izgledaju odlično.ljudi koji ih imaju su jako zadovoljni. Atman 320 dolazi sa podnim filterom košta oko 330kn,A Atman 380 dolazi već sa top filterom i cijena mu je otprilike 100 kn više od prvog.. Odlično izgleda i jedva sam odolio,da ne spiskam jedan tank benzina,na još jedan akvarij koji mi ne treba :)
« Zadnja izmjena: Veljača 20, 2009, 17:46:05 poslijepodne od Vele bit »

Offline napoleon

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Veljača 20, 2009, 17:33:30 poslijepodne »
Primljeno na znanje ;) Pa nek brišu :D Možeš i ti izeditirati ;)
Već pomislio da nema nikog na forumu da mi išta preporuči, prije 2 godine bi dobio valjda 10 odgovora :'(

Offline Vele bit

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Veljača 20, 2009, 17:48:42 poslijepodne »
Evo učinjeno  ;) ! Ako kog zanima gdje ih ima,pošaljem mu na p.p. Da nekoč je bilo življe na forumu,mislim nisam ni ja dugo ovdje,ali zaključujem čitajuči starije postove.Ma smjena generacija ko u repki  :D ..

Offline napoleon

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Veljača 22, 2009, 15:33:20 poslijepodne »
Ubo wave akvarij. Ipak je bilo 25% popusta ;)
Ali nisam zadovoljan. Prvo dodjem u Vili u Utrinama i prodavač je nezainteresiran. Pitam ga za aq, on kaže "pogledat ću ako ima". Nakon 10 min čekanja i proučavanja ribica, ponovo ga pitam. Kaže nema. Pitam: A ima li u Samoboru- ne.
Ja kakav jesam, nazovem sam i kažu: ima još jedan. Ja sav hepi zapalim za Samobor i sa velikim osmjehom na licu izlazim iz dućana. Konačno dodjem doma nakom 2.5 satne vožnje do i od Samobora (fašnik je pa je bila ludnica), operem aq sa toplom vodom, stavim filter, operem i njega, spužvicu... montiram svijetlo i upalim svijetlo...
Ništa :punch: Čekam 10ak sekundi, ne pali se. :punch: Mislim si, možda sam ga isključio. Stisnem prekidač. 30ak sekundi i opet ništa. X-( Ponovo stisnem prekidač i lampa se kooooonačno pali. Aleluja. ALI! Ona prigušnica/šteker zuji. A čuje se do druge sobe!
Platim aq ko suho zlato i dobijem akvarij kojem lampa koja se prodaje za 200+ kuna- zuji i pali se pola minute. Imam još jednu takvu istu koju sam kupio samostalno pa nema problema.
Nije bed- imam račun i garanciju, mislim si. ALI! Pročitam garanciju i piše u njoj:

Citat:
Lampa, žarulja je isključena iz garancije

Šok! :nerv: Nadam se da se to odnosi samo na stakleni dio, ne i na aparat (iako je akvarij novi i lampu prodaju za oko stotinjak kuna)!
Jer ako se odnosi na aparat, garancijom mogu obrisat guzicu (da budem prost ali ujedno i iskažem svoje emocije)- to je praktički garancija na filter. Jer da je staklo puknuto, tko će im dokazati da ga ja nisam razbio.
Akvarij od 600 i nešto kuna (platio ga 480) za akvarij od 30 litara pa da mi lampa tako otkazuje i trokira!
Ajde da je 25% popusta pa da mogu reći- lampu sam dobio besplatno pa i nije neki bed. Ali lampa i dalje dođe više od popusta.
Inače nemam zamjerki na akvarij.

U ponedjeljak zovem da mi daju zamjensku lampu, i tako ih prodaju samostalno. Imam i kutiju i celofan i sve da im ju vratim kako sam ju i dobio- ništa ne ostavljam slučaju- sad ćemo vidjeti koliko su profesionalni   :(
Ako zamijene- svaka im čast (iako to nije ništa posebno da su učinili, trebalo bi se podrazumijevati i bez garancije da mi idući dan zamijene proizvod koji sam kupio a da je feleričan). A ako me sad s*ebu, nebum više nikad tamo kupovao. X-( X-( X-(
« Zadnja izmjena: Veljača 22, 2009, 15:42:36 poslijepodne od napoleon »

Offline Vele bit

• Punopravni član
« Odgovori #5 u: Veljača 23, 2009, 10:51:14 prijepodne »
Eh..Baš mi je žao kaj j e tako ispalo,ali vjerujem da će ti zamjenit i da neće bit problema.To ti je ono nečem se veseliš,potrudiš se nabavit to,dođeš doma sretan ko malo djete i onda paff..Razočaranje..
Edit: Inače i ja imam Wave cubo 25,i jako sam zadovoljan.

Offline napoleon

• Punopravni član
« Odgovori #6 u: Veljača 23, 2009, 21:49:06 poslijepodne »
Evo, zamijenili mi, bili su jako ljubazni, svaka im časst! Sad je sve anjc A :)

:up: