Nema vise Tiger Shrimpa kod Vilija

Samo da napomenem da se izbjegnu poslije neugodnosti nakon kupovine. Cista linija Tiger Shrimpa ima samo crne linije(stripes) po tijelu bez ikakvog dodatka bijelih linija ili tockica. Jer dogodilo se sljedece, dođem u Vili i hocu polovat tigere i vidim da imaju po sebi bijele linije uz crne a znam da moje toga nemaju pa ni bilo koje druge na netu ako se hoce cisti tiger shrimp.
Ove su dosle pomijesane zajedno s Bublebee shrimpom pa su vjerovatno i tamo di su od rođenja zajedno poprimili radi krizanja te bijele crte. I cak izgledaju ljepse od klasicnog tigera radi tih bijelih crta, al ja hocu ciste a ne krizance
Znaci imate malo spricane tigere jer ih ja nisam htio uzet i normalne bumblebee koze koje cete najlakse vidjet jer imaju 4 bijele tocke na repu i pri vrhu glave takoder bijelu fleku.
Znaci obratite paznju kad kupujete da znate koje si hocete uzet da vam se dalje ne pomijesaju jos vise jer su to sve isti rod i inace se ne preporucuje drzanje zajedno bas radi ovoga kaj sam napisao.
Al ako vas to ne smeta opet super, zanemarite onda cijeli moj tekst.
Nadam se da nece ovo nekog povrijedit iz Vilija jer kao sto sam vec par puta napomenuo nisu oni krivi jer jednostavno ih tako dobe po deklaraciji i da nije mene cisto sumnjam da bi itko primjetio razliku među njima pa svako optuzivanje Vilija bi bila cista glupost.