Poredak stvarčica u njemu ..??
Naime stavio sam grijač u one hvataljke, ispred toga je nekakva crna plastika koja se isto da izvaditi(neznam koja je svrha t e plastike)..onda idu spužve e sad ona jača spužva ide na dno ali ona ima s jedne strane ravnu površinu a s druge nekakvu udubinu neznam kak to staviti..i ona plastika u koju idu spužve na dnu je s jedne strane zatvorena a s druge otvorena..kak to staviti?
Onda mi ide keramika, otvor na toj plastici mi je na vrhu i gleda na stranu gdje su spužve, onda idu kuglice otvor gleda na stranu pumpe..
Kak pumpa mora biti stavljena? naljepnica na pumpi mora gledati naprijed ili je svejedno?
Evo samo toliko 
1. onu plastiku ispred grijaca makni
2. na dno ti ide ona spuzva sa udubinom, i stavis ju u tu plastiku tako da ne zacepis one dvije rupe na dnu koje te muce, nego da voda moze uci kroz te rupe u tu udubinu na spuzva, a ona druga spuzva ide gore
3. otvori na plastici sa keramikom i sa bio ballsima su ti okrenute ok i tak mora biti, a na slici mozes vidjeti tok vode kroz filter pa ce ti biti sve jasno
4. pumpa moze biti stavljena na samo jedan nacin, na ostale nacine ti ne pase cijev na rupu od crne spuzve koju mozes isto staviti na jedan jedini nacin
eto nadam se da sam ti bar malo pomogao