Imas pravo da je izgubio dubinu nekako, al i ove zadnje slike su na brzinu poslikane, pa sad kad gledam i ne izgleda to sve skupa bas nesto. Treba se potrudit i oko fotografija, nakon silnog truda oko akvarija, jer losa fotka moze sve pokvarit i mislim svatko duguje svom akvariju dobru fotografiju. Al eto kad vodis ovakav journal, desi se da fotke ne budu uvijek na nivou.

Taj problem gubitka dubine sam rijesio podsisavsi malo zesce neke stvari. Recimo ovaj desni grm bolbitisa, koji je na zadnjoj slici izravnat sa panjevima, pa se gubi na dubini...ili recimo desni polegnut panj je podsisan na golo. Doslo je do nekih promjena i u zadnjem dijelu, pa kad bude to vidljivo stavit cu fotke opet, al cu ovaj put cu se vise potrudit.
Inace za stvaranje dubine ne moras uvijek podlogu koristit, ima tu dosta trikova...al mislim Kizo da to tebi cisto dobro ide. Osnova svega je da treba uvijek gledat fotografiju a ne sam akvarij. Jer ona je ta koja ga predstavlja. Svaki akvarij izgleda uzivo puno bolje, al treba znat to sto bolje prikazat fotografijom.