Posto idem na godisnji da slikovno zavrsim pricu sa ovim akvarijem. Kad se vratim ide novi setup.
Gnojenje je u zadnje vrijeme: 2 put tjedno 8ppm nitrata, 1-1.5 fosfata, 0.5 ppm Fe i mikrolementi, vodu promjenim jednom u 10 dana, 20 litara. Sve i dalje bezprijekorno funkcionira bez ikakvih algi, osim po staklu malo ona dust alga, koju magnetom kod promjene vode postruzem.
Co2 ide preko nutrafin ljestvi sada, mjehuric svake 2 sekunde, jer sam uspio razbit stakleni difuzor, a i one ne traze ciscenje tjedno, pa ce biti idealne dok sam na godisnjem. Inace sam bio puno zadovoljniji staklenim difuzerom, i ljestve mu nisu ni do koljena, sad sam se uvjerio u to.
Ono sta sam najvise naucio iz ovog setupa je da je dobra filtracija, pod obavezna u nature akvariju i zbilja postedi puno problema.

I to je to...evo par slika za kraj sa novim foticem, Cannon sx110 IS. Stara minolta je dala svoje, a ovaj novi je zbilja odlican obiteljski all around fotic, koji ima manualno podesavanje pa dobro sluzi i za slikanje akvarija.