I danas se radilo

Dakle, kupio sam pijesak, silikon, ljepilo, vrecicu i sad sam high, ne dirajte me

Šalim se hehe...
iako, danas je stvarno bio dan shoppinga.
Dakle, kupio sam sljunak za akvarije, u dvije boje. Zemlju sam kupio prije par tjedana (radi se o obicnoj zemlji za cvijece) i do sada je stajala u vodi, valjda se dovoljno natopila. Osim toga, tu je i nova crna tapeta za pozadinu,
grijač i filter.
Kad sam imao sve potrebne sastojke, valjalo se baciti na posao...prvo sam svoje divno kamenje sa silikonom poljepio za akvarij.
Nisam siguran hoce li to drzati, ali iskreno se nadam da hoce. Zatim je uslijedilo postavljanje zemlje, i onda po zemlji sloj pijeska.
Otisla si, odvela si dijete,
suzama sam ljepio tapete

E to je bio moj zadnji korak za danas, zaljepiti crnu tapetu. Mislim da se dobro uklapa....
Sad kad sve gledam, zivcira me ovaj bijeli pijesak, mozda ga promijenim, iako...gledao sam malo slike drugih akvarija, pa se ta bjelina dobro uklapa. Vidjet cu jos..ionako ispod njega nije zemlja jer tamo ne planiram biljke pa ga je lako zamijeniti. Dok ce sve one smedje povrsine jednom biti zelene ;-) Eto prilike da mi sugerirate nekakvo bilje...zelio bih nesto sitno poput glossostigme po cijeloj povrsini, a onda nesto krupnije u kuteve. No dobro, jos neko vrijeme ne ide voda unutra pa stignem razmisliti i odluciti.
Kao sto vidite na zadnjoj je slici poklopac...sa rupom

. Upravo popunjavanje te rupe je sljedeci korak...
a tu cu vam za sada reci samo ovo :
pripremite se za revoluciju! 
Stay tuned!
Total progress: 15% 
Ukupni trosak za sada:Akvarij 170 kn
Auto-kit: 20 kn
Crni sprej:21 kn
Drvena lajsna :30 kn
Fug masa : 2 x 15 kn
Zemlja: 6 kn
Grijač:132 kn
Filter:220 kn