istu takvu grešku sam i ja napravio, oformio akvarij, stavio aquasafe, bakterije i pustio da se ciklira, i vrag mi nije dao mira i nakon 3 dana

isao kupiti prve ribice... uzeo sam 2 skalara i 6 neonki

- još jedna greška, ali začudo skalari im nisu naudili jer su neonke bile malo veće, a skalari još mali, zatim su mi se na neonkama pojavile bijele pjegice pa sam ih odlucio lijeciti. U lječenju sam izgubio 3 neonke, dok ove preostale 3 i dan danas plivaju u akvariju... 3 tjedna nakon toga sam kupio još 5 neonki i 8 glowlight tetra, 4 šverta, 5 coryća, 2 ancistrusa, i sve lijepo funkcionira već 4 mjeseca bez ikakvih problema i bez ikakvih razmirica... Prvi puta kada sam uocio da postoji problem je bilo kada sam kupi bette 1 muzjaka i 3 zenke... zbog njih sam oformio novi akvarij, i one su sad odvojene od ostalih riba, a nedavno sam saznao i da sam umjesto 3 zenke kupio 2 i jednog muzjaka, tako da su u istom akvariju bila dva muzjaka

...
Eto toliko, ovaj moj primjer nikako nije za preporuku, i kod mene u akvariju se krše svi zakoni prirode, ali svejedno akv. fenomenalno funkcionira i nitko nikoga ne uznemirava...