Kolovoz 14, 2025, 02:03:55 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: shopovi u zg  (Posjeta: 4995 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline lovro antabak

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 29
shopovi u zg
« u: Prosinac 17, 2008, 15:32:43 poslijepodne »
U kojim dućanima u Zg mogu naći sve za teraristiku.  :clown:

Offline Philosopher

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Dugo Selo Okolica Zagreba
  • Ja sam greska, legalizirajte pobacaj.
    • I.T. - Internet Temporary
Odg: shopovi u zg
« Odgovori #1 u: Prosinac 17, 2008, 15:58:10 poslijepodne »
Imas u svima ali ti ja preporucavam zoo-vilu  zato ja u njemu kupujem sve kaj mi treba imaju dobru robu po pristupačnoj cijeni
Kakvi su me ucili mogo sam ispasti jos gori.

Offline lovro antabak

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 29
« Odgovori #2 u: Prosinac 17, 2008, 20:10:11 poslijepodne »
Gdje se nalazi ta zoo-vila :roll:

Offline Philosopher

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Dugo Selo Okolica Zagreba
  • Ja sam greska, legalizirajte pobacaj.
    • I.T. - Internet Temporary
« Odgovori #3 u: Prosinac 18, 2008, 10:21:49 prijepodne »
Evo ti link pa malo pogledaj

http://www.zoo-vili.hr/

ovo ti je adresa

ZAGREB
Hrastin prilaz bb, Utrine
Tel: 01/66 85 896

KARLOVAC
Mažuranićeva obala 2
Tel: 047/616 891

SAMOBOR
Perkovčeva 61
Tel: 01/33 66 483
Kakvi su me ucili mogo sam ispasti jos gori.

Offline Salem

• Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb, Travno
« Odgovori #4 u: Prosinac 20, 2008, 11:44:51 prijepodne »
Sve za teraristiku? Nedavno sam pitao na drugom podforumu gdje da nabavim higrometar pa mi rekli u svakom pet shopu. Ja otišao u Vili (onaj u Zg. Utrine) i nema. Pitam ih kako nema a oni meni da nema zato jer nemaju teraristiku. To doduše nije istina, imaju nešto od teraristike ali nemaju sve, tako npr. gotove male terarije nisam nikad vidio kod njih. A vidio sam ih u Pet Centru (Hajnclova) i Belugu (Bartola Kašića) pa preporučam cijenjenom kolegi da posjeti i te dućane.

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #5 u: Prosinac 23, 2008, 00:32:48 prijepodne »
meni nije jasno....uvijek se spominju samo dvije radnje ...
pa zar grad Zagreb ima samo te dvije ok radnje za akvaristiku i nema više ničega?
mislim..nisam imao prilike vidjeti ih još ali....kako to? Zagreb je ipak jako velik grad..
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline Salem

• Punopravni član
« Odgovori #6 u: Prosinac 23, 2008, 10:59:20 prijepodne »
Ja sam da prostiš spomenuo 3 (tri) radnje. Osobno kupujem uglavnom U Viliju i Belugu - Vili mi je najblize a u Belugu su najbolje tete ;) Ali ako već želiš napisat ću ti sve dućane u Zg. za koje znam, kad se već toliko trudim ovo bi kasnije mogli staviti u FAQ. Dakle osim Vilija i Beluga tu su:
Pet Centar u Hajnclovoj, ima još jedan u Drvinju u kojem nisam nikad bio. Dobar izbor opreme po povoljnim cijenama, stručnost prodavača polovična ili upitna (što se organizama tiče) ribe bolesne
Tukano u Sesvetama - znaju imati dobre biljke, ostalo ne znam nisam nikad bio
Bauhaus na Žitnjaku - nešto malo od osnovne opreme i akvarija po povoljnim cijenama
Ljubimac u Ilici (blizu križanja sa Frnkopanskom) imaju internet prodaju akvarija i opreme, u dućanu ima nešto hrane i preparata i malo opreme. Tamo radi i baba koja ništa ne razumije od tih kompjutera i pumpi i filtera i to i ne kani učiti jer će ići u penziju. Što zapravo ima i pozitivnih strana jer kad sam pitao za reflektor nije znala što je to i pustila me da preturam po robi pa sam našao Arcadia reflektor po 25% nižoj cijeni nego u nekim specijaliziranijim "boljim" dućanima :up:
Zoo Kokolo u pothodniku za Glavni kolodvor - ima svega, skupo, ribe bolesne
Zoo Amazona u Importane centru na Iblerovom trgu - ribe bolesne, umjeren izbor opreme i preparata, uglavnom skupo
Euro Zoo u Tuškanovom prolazu - treba svakako naglasiti da je to "legendarni" dućan koji prodaje akvaristiku već jedno najmanje 25 godina. Imaju uglavnom običnije i jeftinije ribe i biljke čini se iz domačeg uzgoja, hranu, preparate i manje (i uglavnom jeftinije) akvarije i opremu.
Dućančić u Tratinskoj blizu križanja sa Selskom - nešto običnijih riba po povoljnim cijenama, u kakvom su stanju ne znam akvariji im djeluju malo prljavo, izbor jeftinije(uglavnom kineske) opreme i akvarija.
Zoo diskont Repić u Buzinu - veliki izbor kineskih jeftinjola(akvariji,oprema,dekoracije) po cijenama koje bi mogle po mom mišljenju biti i niže(tu postoje mišljenja) ribe u lošem stanju ako ih još imaju čujem da to ukidaju jer im je otišao akvarista. Umjeren izbor hrane i preparata. Imaju i originalni kineski šljunak - no dobro možda je prepakirani mongolski ili vijetnamski.
Ima i dučančić na Branimirovoj tržnici nisam bio tamo 10g. pa neću pisati kritike.

Offline Renta

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #7 u: Prosinac 23, 2008, 12:32:08 poslijepodne »
Ima nekaj kaj mi kod Beluga ide na onu stvar svaki puta kad uđem.. a to je da mi se ove navodne ljepotice prihevtaju na pola metra od mene i kud ja tud i one. :roll: :roll: :roll: :dead: 

..pa nisam lopov hebote dajte mi zraka malo X-(... zbog toga uletim na 30 sek i odletim van..smuči mi se. :punch: :down:

..a i te priče da su navodno stručni u Belugu.. moš mislit, jedva su naučile napamet imena riba nakon 10 godina rada u dućanu a kad ih namjerno pitaš nešto preko toga onda nastane frka..

ali što je tu je..uz dva tri dućana u zg nije ni čudo da su u vrhu..
« Zadnja izmjena: Prosinac 23, 2008, 19:20:06 poslijepodne od Renta »

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #8 u: Prosinac 23, 2008, 13:24:56 poslijepodne »
"..pa nisam lopov hebote dajte mi zraka malo ... zbog toga uletim na 30 sek i odletim van..smuči mi se. 

..a i te priče da su navodno stručni u Belugu.. moš mislit, jedva su naučile napamet imena riba nakon 10 godina rada u dućanu a kad ih namjerno pitaš nešto preko toga onda nastane frka.."

upravo to! :up:
ali, ajde, ribe su im uglavnom zdrave....

Offline Salem

• Punopravni član
« Odgovori #9 u: Prosinac 23, 2008, 13:47:13 poslijepodne »
Ime nekaj kaj mi kod Beluga ide na onu stvar svaki puta kad uđem.. a to je da mi se ove navodne ljepotice prihevtaju na pola metra od mene i kud ja tud i one. :roll: :roll: :roll: :dead:
Hmm neobično. Ja obično sklopim deal tipa "lijepo vi radite svoj posao a ja budem malo pogledao što ima pa vas poslije pitam što mi treba" i ne dišu mi za vrat dok gledam ribe i robu. Možda je meni zaštekao animalni magnetizam ili teta želi baš tebe odvući u ormar za metle i iskoristiti pa vreba priliku...

Citat:
..a i te priče da su navodno stručni u Belugu.. moš mislit, jedva su naučile napamet imena riba nakon 10 godina rada u dućanu a kad ih namjerno pitaš nešto preko toga onda nastane frka..
Pa neki vrhunski stručnjaci možda nisu (zapravo kako koja nisu sve tete iste) ali pokazuju neku brigu za te ribe i poznaju bar osnove akvaristike i imaju dobru volju da kupcu pomognu i objasne. Više volim takve prodavače nego one koji će ti dati 10 crvenih i 10 crnih zlatnih ribica i 3 Bette i jednog crnog duha u istu vrećicu bez da išta pitaju makar su i stručni. Doduše ja ih baš niti ne pitam neka mozgovna pitanja koja bi ih dotjerala "preko ruba", kad je bilo nekih čudnih problema sa grijačem problematiku sa znastvenog aspekta nismo uspjeli do kraja izbistriti ali su mi ga zamijenili za novi takav bez puno kerefeka.

Citat:
ali što je tu je..uz dva tri dućana u zg nije ni čudo da su u vrhu..

Da bi reč rekel na to...

Offline Faber

• Punopravni član
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #10 u: Prosinac 23, 2008, 17:16:31 poslijepodne »
@Salem svaka ti čast! sad da znam gdje je što  :up:
N.multifasciatus
 Cayman60

Offline val82

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 43
« Odgovori #11 u: Siječanj 02, 2009, 21:55:51 poslijepodne »
ima i Zoo-ZEBA u velikoj gorici ima svasta u tom malom ducancicu od ribica, biljaka, tarantula, zmija,ptica itd... i razlicite opreme. jeli ko tamo kad sta kupovo?

Offline Faber

• Punopravni član
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #12 u: Siječanj 03, 2009, 00:54:29 prijepodne »
A bokte pa di je to u VG?
uopće nisam nigdje vidio..a stalno sam visio po Gorici  :o :D :D
N.multifasciatus
 Cayman60

Offline Salem

• Punopravni član
« Odgovori #13 u: Siječanj 03, 2009, 10:22:49 prijepodne »
Nije neki problem za naći, samo ja sam tamo bio jako davno - nekad je gazda bio čest gost kod Ponoša sa svojim zecovima i papigama, sad ga baš i ne vidim doduše ni "Kućne ljubimce" već dugo ne gledam moguće da dućan više ne postoji. Dakle ideš Zagrebačkom prema Sisku odnosno prema jugu, na jednom mjestu se proširuje u nekakav trgić, tu negdje sa lijeve strane je Zeba. A moguće i da su se preselili onda stvarno nemam pojma gdje su... 

Offline Faber

• Punopravni član
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #14 u: Siječanj 03, 2009, 12:04:33 poslijepodne »
lijevo od tog trgića? di su zgrade?
maa..dobro ok,nije vele bitno
N.multifasciatus
 Cayman60

Offline Salem

• Punopravni član
« Odgovori #15 u: Siječanj 03, 2009, 12:14:33 poslijepodne »
Dućan se nalazi na lijevoj strani tog proširenja Zagrebačke (odnosno trga?). Ima dosta otkako sam tamo zadnji puta prolazio, nije sasvim nemoguće da sam nešto pobrkao. No po mojoj pameti ako je dućan još uvijek u poslu i nije neki sasvim bezvezan negdje se sigurno još reklamiraju pa ih se u principu može naći u telefonskom imeniku guglu i sl.

Offline Salem

• Punopravni član
« Odgovori #16 u: Siječanj 03, 2009, 12:20:08 poslijepodne »
Telefonski imenik kaže:
ZOO-ZEBA, kućni ljubimci, vl. Cebović Boris Velika Gorica, Trg kralja Tomislava 14 (01) 6213 320
dalje ne bi smjelo biti teško.

Offline njezni

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 62
  • Zagreb, Dubrava
« Odgovori #17 u: Siječanj 03, 2009, 18:02:14 poslijepodne »
Evo još jedan. Nikad nisam imala loša iskustva, čovjek ima ribice iz domaćeg uzgoja i nekad vrlo jeftino. Naravno vjerujem ne sve. Nikad nisam gledala puno za opremu, ali mislim da ima svega pomalo. No tu je i tel. pa ako koga zanima. Jest da se ponekad pravi važan, al da se preživjeti.

Lory - u Dubravi Damir Tratnjak, Plješivička 12, Zagreb 098/202-626 Čova je veterinar (dr. vet. med) pa valjda zna.
I love ribeki