Eh, sad će trebat 5 tona strpljenja da se dočeka trenutak za punjenje. No, prvo ide stalak, pa filter, pa onda skupljanje oblutaka svih veličina (he, srećom još treba batude i šljunka za terase na kući, pa će naglo "nestati" jedan kubik...

...naravno, probranog), grane su polako u pripremi ... vlastita nešpricana loza...
Ma, zapravo, sad je period ogromnog veselja u planiranju...što i kako! I, jedna vrlo bitna stvar - dresiranje prasica da prestanu jesti biljke = "nemoguća misija 4"

E, a što se tiče visine...priznajem da me i ova malo brine (što ćeš, kratke ruke)...a za zlatice je puno bitnija duljina da mogu divljati... Uh, ne mogu dočekati da vidim kako će moje prasice izgledati nutra (valda će onda izgledati normalno, jer ovak izgledaju kao da su u 20 litarskom akvariju, a ne kane prestati rasti...) i koliko će tek onda narasti...

Naravno, izvještavat ću vas!
A najbolje od svega, kad Obelix bude u pogonu, onda ćemo Asterixa (jednog od postojećih) složiti sa biljkicama i gupićima i korićima i ostalom malom toplovodnom bagrom (ali samo malom...ravnoteže radi...kad ih zbrojiš s prasicama, ispast će da imam čisto normalne ribe

)