Helo, novi kolega! Tu sam!

I, ne glancam ribama peraje jer su to one same napravile - moje su ribe fino odgojene

Da, na zlatice zaista gledam kao da su od samog zlata napravljene, odnosno, kao moja mala blaga koja me svaki dan iznenade nekim novim štosom ili zločestoćom, ili veseljem, ili dobrotom....
No, odgovor na tvoje pitanje:
Zlatne ribice svakako treba najmanje jednom tjedno hraniti "domaćom" hranom zbog probave. Najbolji je za to grašak kojeg skuhamo (ili onaj iz konzerve, pa njega samo dobro isperemo), usitnimo i dajemo kao obrok... Uz njega ide i gotovo sve ostalo povrće - salata, i iako se preporuča popariti list salate, ribice time baš nisu oduševljene tako da im ja dajem dobro isprani unutarnji list salate; list špinata ili blitve, svakako popareni kratko, sekundicu i onda odmah preliveni hladnom vodom; tanka šnitica tikvice isto na sekundu umočena u toplu vodu i odmah ohlađena; kuhana i ustinjena mrkva (to i te kako znaju pljuckati i bljuckati); skuhani cvjetići karfiola ili brokolija....pa čak i neko voće...

Ukratko - dobar tek, zlaticama!

redhead - odjel kojim ćeš se u FBI-u baviti...to ti je Fish Bureao of investigation..."bavi" se zaštitom riba i ostale žive mase...i dobro se zabavlja!