Evo, prvo da nabacim dvije slike (tako da onome kome se ne svidjaju, da ne cita cijeli tekst

)
Akvarij je tek nedavno slozen (7 dana), tako da su biljcice ekstra male, sada samo neka vrijeme ucini svoje... (PS Ribice su morale biti hitno prebacene u njega iako je proslo tek par dana jer je stari poceo... piskiti)

Tehnika - posjetite Juwel stranicu i pogledajte pod Rio 125

lampe su T5 2 x 28W + reflektori (da odmah postavim jedno pitanje, na reflekoru pise da daje 100% vise svijetla, no molio bih nekoga da mi iskreno kaze koliko to
pomaže da znam na čemu stojim i dali da idem na trecu lampu posto je ideja biljni jedan, mozda netko po slici i skuzi, hehe

)
Podloga je od Tetre, Complete Substrate, takodjer njihovo tekuce gnojivo, kako li se samo zove... Ah da, PlantaMin (iskreno, nisam pregledavao teme glede kvalitete gnojiva, pa bi molio nekoga da mi kaze da li mozda postoji neko bolje)
Jos je ubacen DIY CO2, za sada 1 mjehuric kroz 3-4 sec, da ne pretjerujem za pocetak. Ako ce kasnije trebati, stavit cemo jos. Ide preko kamencica, najfinijih rupica, tako da su mjehurici izuzetno mali, kamencic je polozen na samo dno akvarija da put bude cim duzi.
Eto toliko do mene za moj prvi post na ovom forumu (btw, da nije foruma, sumnjam da bi dosao igdje sa uredjenjem prijasnjih i ovog). Valjda ce se nekome svidjeti, ako ne, a sta cu vam ja

I da, zaboravih to, naravno, pls, tko god ima ikakvih primjedaba (koje su u jednu ruku korisnije od pohvala

) neka slobodno puca, ipak ste vecina ovdje za mene prof.dr.aqua.