Pozdrav cijelog grupi!
Imam jedno pitanje u vezi grijača. Naime, na vrhu grijača ima ono plus i minus. Kažu da ako se stavi između toga da bi temperatura trebala biti 26 stupnjeva (cca). Cijelo ljeto mi je bilo negdje 29 stupnjeva u akvariju, nisam mogla niže spustiti nikako. I sad, sasvim slučajno, gledam danas kolika je temperatura, nije mi ni palo na pamet da pogledam od kad je zahladilo, kad ono 31! Pa, toliko mi nije bilo ni kad je bilo najtoplije ljetno doba. Šokirana sam. :

I odem pogledati na grijaču, vidim da je ona zelena plastika okrenuta tako da je full na minusu. Što se događa? Probam vrtiti, kužim da se može vrtiti oko svoje osi, nigdje se ne zaustavlja (kao krajnja točka). Dakle, ona crtica je bila skroz na minus. Sad sam je stavila na sredinu, točno između minus i plus. Pratit ću do sutra ujutro što će se dogoditi. Brinem se jako, jer se smatram početnikom.
Može li mi netko pomoći tko ima Juwela ili zna o čemu se radi, da li se i vama događa da se taj regulator na grijaču može vrtiti i vrtiti da se ne zaustavi, ako shvaćate što hoću reći. Jel mi to otišao grijač da moram ići kupiti novi? Što da radim? U panici sam. Ribice su na broju. Ali mora da se već pitaju kad će jesen u akvarij.

P.S. Hvala svima na pomoći!!