Pozdrav svima !
Posto mi je ovo prvi post nezelim da mislite kako sam tu samo radi neznam cega ...
Uglavnom , nevolim tkz kucne ljubimce kao sto su macke , psi , ribice, papige ... jednostavno mi nisu zanimljivi
dok recimo zmije , gustere obozavam ...

Do sada sam imao dvije zmije ,vjevericu , i iguanu koja je nazalost preminula

, jos uvijek sam ponosni vlasnik 20 godina stare kornjace =) , imam psa i macku u kuci ali to nije moja briga jer kao sto rekoh nevolim ih pretjerano.
Posto mi je uginula iguana i sad nemam nista osim kornjace (a ona nije tako zanimljava nakon 20 godina)a moj frend kupuje tarantulu tako sam se ja sada odlucio na ponovnu kupnju neke od ''egzoticnih'' zivotinja ,a moj izbor je dugogodisnja zelja :Boa
http://homepage.mac.com/wildlifeweb/reptile/emerald_tree_boa/emerald-tree-boa_03tfk.jpg, medjutim malo sam citao po forumu i koliko sam skuzio boa je agresivna zmija pa ja sad imam par pitanja za sve vas koji ocito imate znanje o zmijama u malom prstu i puno vise od mene !
Nebi zelio kupiti zmiju i da mi ugine kao iguana jer nemam dovoljno znanja i iskustva a i to bi me dokrajcilo , to je prvo , drugo ako nekom nije problem da me savjetuje sta mi je sve potrebno za odrzavanje (terarija , same zmije ...), i koliko bi me to kostalo sve skupa (sa zmijom) ,trece dali smeta sto imam toliko zivotinja u kuci i meni recimo najvaznije cetvrto pitanje , gdje ja mogu kupiti takvu zmiju (sa slike) ,gdje nabavljati hranu za nju , terarij ok to je malo lakse ... i sve ostalo sto je potrebno !
Unaprijed hvala na svim odgovorima i savijetima !
PS. ako netko slucajno prodaje ovu zmiju molio bi da mi se javi .