Da je 600lph, bilo bi odlično. Dapače, nisam fan velikog protoka jer mislim da više štete prouzroči na mojem akvariju nego koristi.
Ovaj protok bi više pasao na neki akvarij duljine 40cm, možda čak i 30.
Što se tiče filtera kao filtera- s takvom zapreminom nema se tu što pričati, velika šaka u oko je ovaj minijaturni protok.
I sad kad si razmišljam, pucaju me svakakve ideje, tipa da na izlaz frknem jednu pumpu poput Atman AT 202 of 600lph (ili bi bila bolja 203, 2000lph pa smanjiti malo?), na ulaz pumpe spojim izlaz iz filtera pa neka ga to vrti?
@aquabot
ne želim prodavati, ne još, jer za te pare dobijem ako ništa drugo filter kutiju pa ak se da srediti s mojom zamisli gore, problem riješen. Nije u mahnitoj kupovini i pordaji riješenje svakog problema.
@kinggo&zeljkok
Vidite ovaj moj prijedlog gore da li bi upalio, ako da opet te filter i pumpa dođu manje nego bilokoji drugi a problem riješen. Filter materijal me frka prati temeljito i mislim da nije problem u njemu ili njegovoj zaprljanosti, više mislim da pumpa premale snage za ovaj tip filtera. plus još tradicionalna kineska tendencija zajeb*ti na jednostavnim stvarima