a sada necu nista dirati, kad ga budem cisito onda cu mozda malo rasporediti, jer vec razmisljam o tome, kako i sto staviti, pa evo dao si mi neku ideju, pa cu pricekati kad ga budem cistio da ga mogu kak treba ocistiti, jer nebi bas da ga stalno diram i otvaram, nije ni to bas najbolji nacin, sve brze i brze se unistavaju brtve i ostalo..
imao sam vec jednog prosle godine, bio je slicno poslagan kao ovaj kod mene, i super je odrađivao posao, nabavio sam ga od kolege malkya, to je on inace slagao u njemu, sto je stvarno bilo super poslozeno.. cak je u njemu bio jos jedan materijal, neznam ni ja tocno kako se zove, bio je dodatak, od cega je stvarno imao koristi, s time je super odrađivao svoje, i svaki komadic koji je letio po akvariju on je zaustavljao unutra, voda je bila kristalna..
neke stvari mi se sviđaju kod haqosa zato sto odrađuje posao sto prije moze, znaci na brz nacin.. npr, kad mjenjam dio vode u akvariju, i naravno vraca novu uz dodatak ffm-a, voda u tim trenutcima bude jako mutna, sto ovaj filter u roku par sati procisti, voda bude kristalna, a sto npr druge koje sam imao, cak im treba i do 2 dana.. zato ovaj filter je prava stvar..