U aq je bilo 7 riba, 2 zebrasome, 1 file fish, 1 doctor, 2 gobidona, 1 dragonet, sve su OK i nakon ovih peripetija, naime zvijezda mi je usmrdila aq, koralji su gore prosli, ribama izgleda ne smeta mutna voda i smrad. Gobidoni, dragonet, file fish su skroz malecki, oko 3-4 cm i OK su svi.
Ove kaj su stigle i ugiule valjda se nisu uspjele prilagoditi, kaj ja znam. Razgovarao sam s prodavacem, kaze da se to zna desiti i da mi mozda nekaj s aq ne stima, sto isto moze biti istina, jer alles ist relativische . Naime iste te ribe kod nekih navodno super napreduju, tak da ????

Zanimljivo da ribe koje su uginule nisu oboljele od icha, tek na kraju sam primjetio jednu dvije tockice. Takodjer dva Premnasa Biaculeatus koji su stigli s turom nisu pokazali nikakve znakove bolesti za razliku od drugih riba. Cak je muzjak imao ocerupanu gornju peraju kad je stigao, koja mu je za 2,3 tjedna izrasla i zacjelila. Jesu li klaunovi manje osjetljivi ili sto??????
Misterij je Eibli, njemu se pocela raspadati koza oko glave, nekak je kao otekao, tj samo glava i u 4 dana bye, bye.
Kad bi ljudi tu i tamo dali informaciju kad im nesto krepucne, mozda bi se moglo nesto iz toga i nauciti, ali koliko sam vidjeo svi takve neuspjehe skrivaju kao zmija noge, iako smrt u morskome aq nije nesto cudno, a znam da se to svima cesto desava jer svako malo cujem,
je da imao sam i ja tu ribu ali vise nemam, ja pitam, sta si je prodao dalje, bila je zlocesta ili sta?,
kaze ma ne, uginula je!Odlucio sam ne razbijati glavu time, probati cu si ponovno nabaviti Acanthurus Pyroferusa ili Tristija iz D jer si tu ribu zelim od startanja aq, inace sam ga vec narucio pa cemo vidjeti kak cu proci sa SLO dobavljacem, mozda bude vise srece ovaj put, vidjeti cemo.