miiiiir, deca!
Kosmej: skužili smo na koga misliš pod "kreteni", ali je dobro citirati ili precizirati....znaš, ipak ima ljudi koji "vole" krivo shvatiti...
no, ovjde smo barem svi dobre volje, pa se kužimo....OK!?

i bome, imaš pravo - no, na žalost, znanstvenici, koliko donijeli nam dobra, toliko rade i zla....ali, to je već za neke druge rasprave koje bi nas mogle jako jako jako jako daleko odvesti....i zato, ajmo mi opet o našim "pametnicama"
a s obzirom na dugogodišnje obiteljsko iskustvo s ribicama, doista vjerujem da imaju dobro razvijenu inteligenciju - naravno, neusporedivu s ljudskom (to je, mislim najveća greška nas ljudi - stalno sve mjerimo po sebi) i mislim sve više da u stvari naši mališani često nas proučavaju a ne mi njih ---- nekad imam dojam da namjerno nešto (nama) blesavo naprave i čekaju reakciju i onda se debelo zabavljaju na naš račun...
i pod tim mislim sve ribice, ne samo zlatne, iako, po našem iskustvu, one najviše pokazuju tu svoju crtu - zezancije, veselja, gnjavljenja, povjerenja i nepovjerenja...a o ljubavi (kroz trbuščiće) neću....
ajme.............krleže!