Usput Maxim ak ti prozoveš mene normalno da ću i ja tebe. Meni nije jasno zašto baš uvijek napasno moraš naglašavati taj svoj stav prema zlatnima? Mislim da smo dosad već svi shvatili što misliš o tome. Kao da tražiš svađu. 
Iako sam te lijepo zamolio da ako mi imaš nešto osobno reći po pitanju ovoga koristiš PP i ne nastavljaš sa offtopicom u ovoj temi, ti to nažalost, svjesno odbijaš...
Svoj stav naglašavam i potkrepljujem argumentima jer je tema o tome, zar da šutim jer bi to moglo nekoga smetati ili jer si rekla da tebi to diže tlak? Prozivam te upravo zbog ovoga što si ovdje ponovila, zato jer tuđe mišljenje, različito od svoga vlastitog, smatraš pozivom na svađu te si dopuštaš vrijeđati takve osobe (tamo je - crno na bijelo, nisam ja to izmislio niti napisao), a ako ti netko nešto kaže s čime se ne slažeš vrlo burno reagiraš.
Kako bi to sad izgledalo da netko krene braniti nekakav svoj nacistički stav pa makar i argumentirano, npr.?
tada bi taj netko kršio jedno od pravila foruma, a i neke pozitivne akte hrvatskog zakona te bi takva tema bila izbrisana..
A ja mislim da je ovo prešlo tu granicu. I zato vas molim sve skupa ( moderatori), da malo razmislite o pravilima na forumu i o tome koliko se daleko smije ići. Jednostavno zato što ovakvi stavovi potiču razvoju neprijateljske atmosfere na forumu što se ni meni, a vjerujem ni ostalima ne sviđa nimalo. A osim toga nemaju niti smisla tj. ne pomažu i ne koriste nikome.
Ako smatraš da su prijeđene granice s time što sam te javno upozorio i zamolio da ne vrijeđaš članove ili jer netko ima otvoreno različito mišljenje od tvoga onda si debelo u krivu. Kako smo i Vorka i ja nekoliko puta u ovoj temi napisali, a stoji i jasno u pravilima foruma, smije se ići toliko daleko dok se agumentirano suprostavljaju stavovi (kakvi god), ali kada netko počne vrijeđati tada su granice prijeđene i upravo to stvara neprijateljsku atmosferu. Također dali nekome tvoj ili moj stav pomaže ili ne, ostavi svakome na vlastiti izbor. Usprkos tome što sam te već upozorio na sve ovo i zamolio da smanjiš doživljaj ti ne staješ.

EDIT: Mislim da sam ti odgovorio na sva postavljena pitanja, a s obzirom da je i ova tema ošla u sjeme...