Jednom davno ( lani u 12 mj.) nakon intezivnog masiranja ( nakon gledanja Nema) moje , tada 5 -to godišnje keeri koja obožava životinje, pristajem kupiti 20 lit. akvarijsa zlatnim ribicama (4 kom.). Malo se razbacam pa kupim i filter ( protok 500 lit., al' se prodavaeica slatko nasmijala kad sam joj okrenuo le?a) i vidi vraga, ribe žive 4-5 mjeseci kada skiknu od preuhranjenosti ( ajd, bolje punog trbuha nego praznog), do kada djeca (2 kom.) gube interes za ribe vea hoae TIGRA (moš' mislit!)ali kako je tatu uhvatilo. Uz malo umiljavanja, malo autoriteta ( ma'ko je ovdje gazda ), malo "ma ne ljutim se ali mi je žao" i ostalih trikova, kupim 120 litraša u kompletu ( ma vidi trgovac mi daje strašan popust, pa na tri rate, pa šansa je, prodaae ih itd.)i ponosno kupim 5 platija, 5 gupiaa, 1 trihogastera i 6 neonki i nešto terarijskog bilja ( doduše izme?u toga je bilo eak i malo akvarijskog ).I onda skužim da nemam pojma o akvaristici (pH ?, kH?, gH?,NO?,podloga, osvjetljenje itd.) i googlam i naleti prvo na konkurenciju pa s nje na ove stranice ( ne uvlaeim se ali..... 5, sjedni) i poeinjem s tumbanjem itd, itd. U me?u vremenu su djeca dobila i papagaja, hreka, maeku, zeca, psa a ubrzo dolazi i kornjaea.A sada se ponovno umiljavam ( ali sam u me?uvremenu i ženu zarazio) i za 15-20 dana stiže Cayman 110 zaMalawi ciklide i tako su dugo i sretno živjeli... Edited by: RobiR