Ja sam poeeo skroz slueajno. inaee cijeli život imam neke životinje. Maeke (sad imam dvije), hreke (imao ih 3 godine, nekih desetak komada), kuniaa (imam ga još uvijek), a ribice od par dana prije Božiaa 2002. Bio u Pet centru i nekakva akcija da poklanjaju zlatne ribice i hranu, kao da bi te navukli da kupiš akvarij. Ali je sam imao doma jednog od 25l od hreaka, i tako je poeelo sa dvije zlatne. Onda je krenulo: pumpa, podloga, biljke, nove ribe (misgurnusi, teleskopi, pajeulanke). I onda za prošli Božia nažicao ja starce opremu za 100l akvarij (akvarij je neki biser ostavio u dvorištu za smeae). I sada imam 2 zlatne (jedna je od one prve dvije), 2 biserna trihogastera, 2 barbusa, 1 molly, 2 platija (cura je izgleda trudna, pa možda bude više), 1 coridoras, 2 ancistrusa i 2 flying foxa. A da ne prieam o onima koje nisu preživjele ueenje o akvaristici (nekih 20-tak komada). A eim se odselim dolazi jedan akvarij od nekih 300-400l, ovaj od 100l i možda još jedan od 100. Tako da sam i ja zaražen. Nadam se samo da se neae razbuktati kad poenem raditi.