evo nakon dužeg vremena da se i mi javimo.hvala bogu pa u zadnje vrijeme nemamo nikakvih većih problema oko akvača štoviše instalirali smo još 2(zapravo jedan i pol). sadašnji sastav akvača je: 7 skalara, 1 ramirezica, 1 barbus tigrasti, 8 tetija, 1 plehić, 4 prugasta korića, 2 obična korića, 3 sijamska algoždera. populacija se malo izmijenila ali očito je ovo dobitna kombinacija jer su s nama već duže vrijeme i svi fino rastu. čak smo i probleme s raslinjem riješili-istinabog da smo potrošili gomilu novaca i moždanih vijuga da odredimo prave omjere ali sad je super-mijenjali smo lampe, stavili co2, stavili prava orginal zečja govna i tekuće gnojivo al sad je džungla, algožderi su riješili probleme crne napasti i sve je zeleno da teško zelenije može biti. imamo i akvač za uzgajanje vlastitog bilja pa je sve lakše. eto toliko za sad, šaljem par slika da se vidi raskoš(još kad bi i savladali tehnike fotkanja..) pa ljudi pozdrav svima evo mužić kaže da moram i o drugom akvaču pisati da ne bi nedaj bože novi post otvarala- naime radi se o čmrlji od 60 litara(muž sastavio sam!!!) sa stanovnicima multićima. hvala napoleonu mnogo. kad smo ih dobili bilo ih je 20-tak a sad je broj mnogo, mnogo veći jer se to ne može pobrojati. u akvaču imamo njih, kućice, 2 panja i jednog anubiasa koji znam da im ni nije potreban ali tek toliko da razbije monotoniju..eto i te slike ćemo poslati. ako dragi hoće nek nastavi pisat sam jer ja idem spremat večeru
Btw eto slikice

240L "bilje"

moj akvarij, jadan ja... update...

60l ciklidni (multici) jos jednom hvala napoleonu